15 Temmuz'un Ardından Doğan Haber Gündemim: Bir Medya Mücadelesi

EGE HABERLERİ 15.07.2024 - 11:18, Güncelleme: 15.07.2024 - 11:18 5634+ kez okundu.
 

15 Temmuz'un Ardından Doğan Haber Gündemim: Bir Medya Mücadelesi

Haber Gündemim, 2017 yılında 15 Temmuz darbe girişiminin bir yıl sonrasında, hainlere ve ülkemize zarar vermek isteyenlere medya diliyle "dur" demek amacıyla kuruldu.
Haber Gündemim: Hainlere Karşı Medya Direnişi Gazetenin kurucusu Vahit Koç, bu kuruluş sürecini bir köşe yazısında samimi bir şekilde anlattı. Vahit Koç, gazeteyi kurma motivasyonunu şu sözlerle ifade etti: "Gazetemizi hain darbe girişiminden tam bir yıl sonra 15 Temmuz günü kurdum. 15 Temmuz, bu milletin her kesiminin bir olmayı çok iyi öğrendiği günlerden biridir. Hainliklere ve şeref yoksunlarına nasıl dur diyeceğini bu asil milletin tarihe ve dünyaya bir kez daha ispat etme günüdür." Koç, 14 yaşından beri FETÖ karşıtı olduğunu ve bu duruşunu hayatı boyunca koruduğunu belirtiyor. "Yıllardır FETÖ ve yandaşlarının asıl yüzlerini anlatmak ve ehli sünnete uyan bir millet için, gücüm nispetinde, mücadeleme devam ederim" diyor. Kendisini tanıyanların ahirette şahitlik edeceklerini umduğunu belirten Koç, yıllarca zulüm görmesine rağmen davasından vazgeçmediğini vurguluyor. Bir Medya Mücadelesinin Doğuşu Vahit Koç, hayatı boyunca doğru bildiği değerleri savunduğunu ve bu değerleri medya aracılığıyla topluma aktarmak için Haber Gündemim'i kurduğunu ifade ediyor. "15 TEMMUZ hain girişimden bir yıl sonra çocukluğumdan beri planladığım ama bir türlü gerçekleştirmeye fırsat bulamadığım projeleri 'Siz Geleceksiniz' sloganı ile projenin ilk başlangıcı olan Haber Gündemim sitesini, yeni Nesil Habercilik adı altında, bir daha 15 Temmuzlar yaşanmasın diye, yine bu asil milletin zaferinin yıl dönümü olan 15 Temmuz 2017'de kurdum ve halen tek başıma finanse ediyorum" diyor. Hedefler ve Mücadeleler Koç, medya platformlarını kurma amacını ise şu şekilde açıklıyor: "Kesinlikle paraya değil probleme ve çözüme, dolayısıyla insana değer katmaya konsantre oldum. Sosyal medya üzerinde inanan bir toplum için ve 45 dakikada ne anlatılır sayfaları açtım. Hemen ardından radyo programları yapmaya başladım, fakat anlattıklarımı daha çok kişilere hem de istedikleri anda ulaşmalarını sağlamam lazımdı." Haber Gündemim'in kuruluşuyla birlikte, Koç'un amacı, doğru bilgiyi topluma ulaştırmak ve milletin her kesimine hitap etmek oldu. "Bu millete yıllarca itikadi yönde yapılan saldırıların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Rabbim izin verdikçe de çalışacağız" diyerek, mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor. Haber Gündemim, Vahit Koç'un inançları doğrultusunda kurduğu ve tek başına finanse ettiği bir medya platformu olarak, hain darbe girişimlerinin ardından doğmuş bir medya mücadelesini temsil ediyor. Koç, yılmadan, doğru bildiği değerleri savunmaya ve topluma aktarmaya devam edeceğini belirtiyor.    
Haber Gündemim, 2017 yılında 15 Temmuz darbe girişiminin bir yıl sonrasında, hainlere ve ülkemize zarar vermek isteyenlere medya diliyle "dur" demek amacıyla kuruldu.

Haber Gündemim: Hainlere Karşı Medya Direnişi

Gazetenin kurucusu Vahit Koç, bu kuruluş sürecini bir köşe yazısında samimi bir şekilde anlattı.

Vahit Koç, gazeteyi kurma motivasyonunu şu sözlerle ifade etti: "Gazetemizi hain darbe girişiminden tam bir yıl sonra 15 Temmuz günü kurdum. 15 Temmuz, bu milletin her kesiminin bir olmayı çok iyi öğrendiği günlerden biridir. Hainliklere ve şeref yoksunlarına nasıl dur diyeceğini bu asil milletin tarihe ve dünyaya bir kez daha ispat etme günüdür."

Koç, 14 yaşından beri FETÖ karşıtı olduğunu ve bu duruşunu hayatı boyunca koruduğunu belirtiyor. "Yıllardır FETÖ ve yandaşlarının asıl yüzlerini anlatmak ve ehli sünnete uyan bir millet için, gücüm nispetinde, mücadeleme devam ederim" diyor. Kendisini tanıyanların ahirette şahitlik edeceklerini umduğunu belirten Koç, yıllarca zulüm görmesine rağmen davasından vazgeçmediğini vurguluyor.

Bir Medya Mücadelesinin Doğuşu

Vahit Koç, hayatı boyunca doğru bildiği değerleri savunduğunu ve bu değerleri medya aracılığıyla topluma aktarmak için Haber Gündemim'i kurduğunu ifade ediyor. " 15 TEMMUZ hain girişimden bir yıl sonra çocukluğumdan beri planladığım ama bir türlü gerçekleştirmeye fırsat bulamadığım projeleri 'Siz Geleceksiniz' sloganı ile projenin ilk başlangıcı olan Haber Gündemim sitesini, yeni Nesil Habercilik adı altında, bir daha 15 Temmuzlar yaşanmasın diye, yine bu asil milletin zaferinin yıl dönümü olan 15 Temmuz 2017'de kurdum ve halen tek başıma finanse ediyorum" diyor.

Hedefler ve Mücadeleler

Koç, medya platformlarını kurma amacını ise şu şekilde açıklıyor: "Kesinlikle paraya değil probleme ve çözüme, dolayısıyla insana değer katmaya konsantre oldum. Sosyal medya üzerinde inanan bir toplum için ve 45 dakikada ne anlatılır sayfaları açtım. Hemen ardından radyo programları yapmaya başladım, fakat anlattıklarımı daha çok kişilere hem de istedikleri anda ulaşmalarını sağlamam lazımdı."

Haber Gündemim'in kuruluşuyla birlikte, Koç'un amacı, doğru bilgiyi topluma ulaştırmak ve milletin her kesimine hitap etmek oldu. "Bu millete yıllarca itikadi yönde yapılan saldırıların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Rabbim izin verdikçe de çalışacağız" diyerek, mücadelesini sürdüreceğini belirtiyor.

Haber Gündemim, Vahit Koç'un inançları doğrultusunda kurduğu ve tek başına finanse ettiği bir medya platformu olarak, hain darbe girişimlerinin ardından doğmuş bir medya mücadelesini temsil ediyor. Koç, yılmadan, doğru bildiği değerleri savunmaya ve topluma aktarmaya devam edeceğini belirtiyor.

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.