2 bin 72 metre yüksekliğe tırmanıp Türk bayrağı astılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2019 - 09:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1572+ kez okundu.
 

2 bin 72 metre yüksekliğe tırmanıp Türk bayrağı astılar

2 Bin 72 Metre Yüksekliğe Tırmanıp Türk Bayrağı Açtıla
Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Eğrigöz dağına tırmanan Bursa Alfa Dağcılık gurubu üyeleri, 2 bin 72 metre yüksekliğe çıkarak Türk bayrağı açtı. İkitaş Kanyonu bungalow evlerinde kalan ve bu bölgeden tırmanışa geçen dağcılar, yaklaşık 4 saatte zirveye ulaşarak Türk bayrağı astı. Dağcıların zirvede çekip paylaştıkları fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Eğrigöz Köyü Muhtarı Ahmet Öztürk, ’’İkitaş kanyonu, içerisinde var olan restaurant ile son dönemde aldığı ziyaretçi sayısı ile köy ve ilçe ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Özellikle dağcılık sporu ile uğraşanlar için muhteşem bir yer’’ diye konuştu.
2 Bin 72 Metre Yüksekliğe Tırmanıp Türk Bayrağı Açtıla

Kütahya’nın Emet ilçesinde bulunan Eğrigöz dağına tırmanan Bursa Alfa Dağcılık gurubu üyeleri, 2 bin 72 metre yüksekliğe çıkarak Türk bayrağı açtı.

İkitaş Kanyonu bungalow evlerinde kalan ve bu bölgeden tırmanışa geçen dağcılar, yaklaşık 4 saatte zirveye ulaşarak Türk bayrağı astı. Dağcıların zirvede çekip paylaştıkları fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Eğrigöz Köyü Muhtarı Ahmet Öztürk, ’’İkitaş kanyonu, içerisinde var olan restaurant ile son dönemde aldığı ziyaretçi sayısı ile köy ve ilçe ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Özellikle dağcılık sporu ile uğraşanlar için muhteşem bir yer’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.