2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2022 - 10:38, Güncelleme: 08.12.2022 - 10:38 1466+ kez okundu.
 

2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı
2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Grup ve son 16 turundan sonra turnuvada çeyrek final etabı oynanacak. Çeyrek final müsabakaları yarın ve 10 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Dünya Kupası’nda çeyrek finalde mücadele edecek ülkeler arasında aynı gruptan çıkan sadece Fas ile Hırvatistan bulunuyor. E Grubu’ndan çıkan Japonya ve İspanya, Son 16 Turu’nda turnuvaya veda etti. Diğer gruplardan da çeyrek finalde birer takım bulunuyor. Dünya Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Hırvatistan ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Hırvatistan - Brezilya galibi yarı finalde Hollanda - Arjantin eşleşmesinden yükselecek takımla ile mücadele edecek. Diğer taraftan da Fas - Portekiz galibi, İngiltere - Fransa eşleşmesinden gelecek takım ile yarı finalde oynayacak. FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final programı şöyle: Yarın 18.00 Hırvatistan - Brezilya 22.00 Hollanda - Arjantin 10 Aralık Cumartesi 18.00 Fas - Portekiz 22.00 İngiltere - Fransa
2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı

2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Grup ve son 16 turundan sonra turnuvada çeyrek final etabı oynanacak. Çeyrek final müsabakaları yarın ve 10 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Dünya Kupası’nda çeyrek finalde mücadele edecek ülkeler arasında aynı gruptan çıkan sadece Fas ile Hırvatistan bulunuyor. E Grubu’ndan çıkan Japonya ve İspanya, Son 16 Turu’nda turnuvaya veda etti. Diğer gruplardan da çeyrek finalde birer takım bulunuyor.
Dünya Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Hırvatistan ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Hırvatistan - Brezilya galibi yarı finalde Hollanda - Arjantin eşleşmesinden yükselecek takımla ile mücadele edecek. Diğer taraftan da Fas - Portekiz galibi, İngiltere - Fransa eşleşmesinden gelecek takım ile yarı finalde oynayacak.
FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final programı şöyle:

Yarın
18.00 Hırvatistan - Brezilya
22.00 Hollanda - Arjantin

10 Aralık Cumartesi
18.00 Fas - Portekiz
22.00 İngiltere - Fransa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.