Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ı ve bakanları uyardı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2022 - 11:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2886+ kez okundu.
 

Abdurrahman Dilipak, Erdoğan'ı ve bakanları uyardı!

Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ı ve bakanları uyararak "Faturası ağır olur" dedi.
Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ı bakan değişikliği konusunda uyardı. Dilipak, "Bakanlarda değişiklik konusu artık daha fazla sürüncemede kalmamalı" diyerek "Yanlışla, ısrarla radikal bir şekilde yönetimin sonucuna pandemi uygulamalarının da eklenmesi işin tuzu-biberi oldu" dedi. Vatandaşların her gün Pandemi kaynaklı ölüm, terör ve FETÖ kaynaklı operasyon haberlerinden bıktığını ve usandığını belirten Dilipak, Erdoğan ve bakanları uyardı. Dilipak uyarılarında şunlardan bahsetti: "Enerji konusu, bütün sektörleri etkiler. Yani elektrik ve petrolün etkilemeyeceği sektör yok. Tarımı da etkiler, esnafı da, sanayiyi de etkiler, ticaret ve hizmet sektörünü de. Madenciliği de etkiler." "Tarım, acil bir konu. Tarımda en hayati konu, su. Su da enerjiye bağlı. Eğer çiftçi su ve elektrik bulamazsa hasat zamanı avucunuzu yalarsınız." "Çiftçi şöyle düşünüyor: Eğer ben ziraattan elde ettiğimi, elektrik, su, tohum, zirai ilaç, gübre, işçi parası için borçlanacaksam o zaman neden ekeyim. Zaten borç bulması da o kadar kolay olmayacak. O zaman zaten ekemeyecek."
Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ı ve bakanları uyararak "Faturası ağır olur" dedi.

Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ı bakan değişikliği konusunda uyardı. Dilipak, "Bakanlarda değişiklik konusu artık daha fazla sürüncemede kalmamalı" diyerek "Yanlışla, ısrarla radikal bir şekilde yönetimin sonucuna pandemi uygulamalarının da eklenmesi işin tuzu-biberi oldu" dedi.

Vatandaşların her gün Pandemi kaynaklı ölüm, terör ve FETÖ kaynaklı operasyon haberlerinden bıktığını ve usandığını belirten Dilipak, Erdoğan ve bakanları uyardı.


Dilipak uyarılarında şunlardan bahsetti:

"Enerji konusu, bütün sektörleri etkiler. Yani elektrik ve petrolün etkilemeyeceği sektör yok. Tarımı da etkiler, esnafı da, sanayiyi de etkiler, ticaret ve hizmet sektörünü de. Madenciliği de etkiler."

"Tarım, acil bir konu. Tarımda en hayati konu, su. Su da enerjiye bağlı. Eğer çiftçi su ve elektrik bulamazsa hasat zamanı avucunuzu yalarsınız."

"Çiftçi şöyle düşünüyor: Eğer ben ziraattan elde ettiğimi, elektrik, su, tohum, zirai ilaç, gübre, işçi parası için borçlanacaksam o zaman neden ekeyim. Zaten borç bulması da o kadar kolay olmayacak. O zaman zaten ekemeyecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.