Acının fotoğrafı..

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2018 - 19:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 2334+ kez okundu.
 

Acının fotoğrafı..

Uşak'ta piknik alanındaki seyir terasından düşen minibüsün altında kalan 1 kişi yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre İsmet Ünoğlu (26), Fahrettin Koç (32) ve Fadime İşgören (21) öğle saatlerinde 64 S 0425 plakalı minibüsle Göğem Göleti'ne pikniğe gitti.  Seyir terasının üzerindeki masada piknik yapan Fadime İşgören, bir süre sonra yönünü değiştirmek için minibüse bindi. İşgören'in çalıştırdığı minibüs, sürücünün kontrolünden çıkarak önce piknik yapan arkadaşlarına çarptı, ardından yaklaşık 3 metre yükseklikteki terastan aşağı düştü. Bu sırada alanda oturan İsmet Ünoğlu, minibüsün altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü İşgören ile Fahrettin Koç, ambulanslarla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ölüm haberini alarak olay yerine gelen Ünoğlu'nun yakınları fenalık geçirdi. Savcılık incelemesinin ardından Ünoğlu'nun cesedi sıkıştığı minibüsün altından çıkarılarak, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
Uşak'ta piknik alanındaki seyir terasından düşen minibüsün altında kalan 1 kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre İsmet Ünoğlu (26), Fahrettin Koç (32) ve Fadime İşgören (21) öğle saatlerinde 64 S 0425 plakalı minibüsle Göğem Göleti'ne pikniğe gitti. 
Seyir terasının üzerindeki masada piknik yapan Fadime İşgören, bir süre sonra yönünü değiştirmek için minibüse bindi.

İşgören'in çalıştırdığı minibüs, sürücünün kontrolünden çıkarak önce piknik yapan arkadaşlarına çarptı, ardından yaklaşık 3 metre yükseklikteki terastan aşağı düştü.

Bu sırada alanda oturan İsmet Ünoğlu, minibüsün altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü İşgören ile Fahrettin Koç, ambulanslarla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Ölüm haberini alarak olay yerine gelen Ünoğlu'nun yakınları fenalık geçirdi.

Savcılık incelemesinin ardından Ünoğlu'nun cesedi sıkıştığı minibüsün altından çıkarılarak, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.