Adliyeye gülerek geldiler

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2018 - 21:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:38 1240+ kez okundu.
 

Adliyeye gülerek geldiler

Samsun'un Canik ilçesinde Yonca S. (18), sosyal medya üzerinden tartıştıktan sonra buluştuğu, aralarında eski erkek arkadaşının da olduğu 4 kişiyi bıçakla yaraladı. Yonca S. ve olaya karışan arkadaşı Gaye U. (20) gözaltına alınırken, yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi
Samsun'da iddiaya göre, Yonca S., eski erkek arkadaşı Engincan D.’nin (22) sosyal medyada başka bir kadının paylaşımına yorum yapmasına sinirlendi. Engincan D. ile sosyal medyada tartışan Yonca S., daha sonra buluşup konuyu konuşmak istediğini söyledi. Teklifi kabul edilen Yonca S., yanına arkadaşı Gaye U.’yu da alıp, ilçede Engincan D. ve 3 erkek arkadaşı ile buluştu. Buluşmada taraflar arasında yine tartışma çıktı. Tartışma sırasında Engincan D., Yonca S.’yi dövdü. Yonca S. de yanında bulunan bıçakla Engincan D. ile arkadaşları C.R.A. (28), A.C.İ. (25) ve kavgayı ayırmak isteyen B.K.D.’yi (23) yaraladı. İhbarla gelen 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan A.C.İ.’nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay yerinden kaçan Yonca S. ve arkadaşı Gaye U., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi. if (window.top && window.top.postMessage) {window.top.postMessage('{"googMsgType":"adpnt"}','*');} (function(){var h=this;var k=Array.prototype.forEach?function(a,b){Array.prototype.forEach.call(a,b,void 0)}:function(a,b){for(var d=a.length,c="string"==typeof a?a.split(""):a,e=0;e
Samsun'un Canik ilçesinde Yonca S. (18), sosyal medya üzerinden tartıştıktan sonra buluştuğu, aralarında eski erkek arkadaşının da olduğu 4 kişiyi bıçakla yaraladı. Yonca S. ve olaya karışan arkadaşı Gaye U. (20) gözaltına alınırken, yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi

Samsun'da iddiaya göre, Yonca S., eski erkek arkadaşı Engincan D.’nin (22) sosyal medyada başka bir kadının paylaşımına yorum yapmasına sinirlendi.

Engincan D. ile sosyal medyada tartışan Yonca S., daha sonra buluşup konuyu konuşmak istediğini söyledi.

Teklifi kabul edilen Yonca S., yanına arkadaşı Gaye U.’yu da alıp, ilçede Engincan D. ve 3 erkek arkadaşı ile buluştu.

Buluşmada taraflar arasında yine tartışma çıktı. Tartışma sırasında Engincan D., Yonca S.’yi dövdü. Yonca S. de yanında bulunan bıçakla Engincan D. ile arkadaşları C.R.A. (28), A.C.İ. (25) ve kavgayı ayırmak isteyen B.K.D.’yi (23) yaraladı.

İhbarla gelen 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan A.C.İ.’nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan Yonca S. ve arkadaşı Gaye U., polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.