AK Parti aday adayı Özgür Toprak, Dikili'de esnaf ziyaretleri yaptı

SİYASET/POLİTİKA 23.11.2023 - 09:37, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:46 4080+ kez okundu.
 

AK Parti aday adayı Özgür Toprak, Dikili'de esnaf ziyaretleri yaptı

Cumhur İttifakı olarak AK Parti'nin aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak Dikili'de esnafla buluştu.
İzmir'in Dikili ilçesinde yerel seçim çalışmaları hızlandı. Dikili'de en  dikkat çeken isim Özgür Toprak oldu.Geçen seçimlerde Ak Parti'nin Skm başkanlığını yapan Özgür Toprak, iş insanı olarak yıllardır Dikili'de halkın içerisinde olmasının avantajını kullanarak seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başladı. Dikili bana çok sey kazandırdı şimdi sıra bende Küçük bir işletme ile başladığı işlerine Türkiye'nin en büyük ve en önemli markalarından bayilikler alarak 5 mağazayla taçlandıran Toprak, "Dikili bana çok sey kazandırdı şimdi sıra bizde Dikili'yi kazanmaya, Dikili'ye kazandırmaya mecburuz ve  geliyoruz" dedi . Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Toprak, "izim önceliğimiz Dikili olacak ,bir yağmur yağıyor Dikili felç oluyor ilk önceliklerimiz alt yapı sorunu olacak ,turizm olacak, Dikili ekonomisi olacak çok kısa sürede devletimizin de desteğini alarak güzel ilçemizi çok farklı noktalara taşıyacağız. İdeolojik düşüncesi ne olursa olsun yıllardır bizleri tanıyan halkımız dün olduğu gibi bugünde Dikili için bize destek veriyor. Ziyaretinde bulunduğumuz büyük çoğunluklar Dikili'de artık ideolojik düşüncesine uyuyor diye oy atmayacağını ,hizmet edene oy vereceklerini dile getiriyorlar.Dikili yıllardır kimin neye hizmet ettiğini çok iyi biliyor,bizde biliyoruz şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyorum gittiğim heryerde de bunu söylemeye  devam ediyorum. Artık Dikili için kazanma vakti gelmiştir" dedi.        
Cumhur İttifakı olarak AK Parti'nin aday adayı olduğunu açıklayan Özgür Toprak Dikili'de esnafla buluştu.

İzmir'in Dikili ilçesinde yerel seçim çalışmaları hızlandı.
Dikili'de en  dikkat çeken isim Özgür Toprak oldu.Geçen seçimlerde Ak Parti'nin Skm başkanlığını yapan Özgür Toprak, iş insanı olarak yıllardır Dikili'de halkın içerisinde olmasının avantajını kullanarak seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile başladı.

Dikili bana çok sey kazandırdı şimdi sıra bende
Küçük bir işletme ile başladığı işlerine Türkiye'nin en büyük ve en önemli markalarından bayilikler alarak 5 mağazayla taçlandıran Toprak, " Dikili bana çok sey kazandırdı şimdi sıra bizde Dikili'yi kazanmaya, Dikili'ye kazandırmaya mecburuz ve  geliyoruz" dedi .
Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Toprak, "izim önceliğimiz Dikili olacak ,bir yağmur yağıyor Dikili felç oluyor ilk önceliklerimiz alt yapı sorunu olacak ,turizm olacak, Dikili ekonomisi olacak çok kısa sürede devletimizin de desteğini alarak güzel ilçemizi çok farklı noktalara taşıyacağız.
İdeolojik düşüncesi ne olursa olsun yıllardır bizleri tanıyan halkımız dün olduğu gibi bugünde Dikili için bize destek veriyor. Ziyaretinde bulunduğumuz büyük çoğunluklar Dikili'de artık ideolojik düşüncesine uyuyor diye oy atmayacağını ,hizmet edene oy vereceklerini dile getiriyorlar. Dikili yıllardır kimin neye hizmet ettiğini çok iyi biliyor,bizde biliyoruz şunu herkesin çok iyi bilmesini istiyorum gittiğim heryerde de bunu söylemeye  devam ediyorum. Artık Dikili için kazanma vakti gelmiştir" dedi.

 

 

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.