AK PARTİ ÇİĞLİ'DE YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

SİYASET/POLİTİKA 27.10.2023 - 11:59, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:59 1209+ kez okundu.
 

AK PARTİ ÇİĞLİ'DE YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ile Birlikte Yola Çıkacak Kadro Bugün Belli Oldu
Adalet ve Kalkınma Partisi Çiğli ilçe teşkilatında, belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna açıklandı. Kısa süre önce iş insanı Oktay Özdemir'in ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından, Özdemir’ın oluşturacağı yeni yönetim kadrosu ilçe kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu. AK Parti Çiğli ilçe yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı tarafından duyuruldu. Açıklanan yönetim listesinde;Çiğli kamuoyunun yakından tanıdığı, her biri iş ve sosyal hayatın tanınan yüzleri arasında yer alan isimlere yer verildi. Meclis üyesi, avukat, mimar ve mühendislerin yanı sıra esnaf, emekli, ev hanımı ile gençlerden oluşan ve geniş toplum kesimlerinden temsilcilerin yer aldığı isimler büyük ilgi gördü AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; yeni yönetimlerinin Çiğli’ye ve partilerine hayırlı olmasını diledi. Ak Parti Çiğli Yönetim Kurulu Şu isimlerden Oluştu;      
Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir ile Birlikte Yola Çıkacak Kadro Bugün Belli Oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Çiğli ilçe teşkilatında, belirlenen yeni yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna açıklandı. Kısa süre önce iş insanı Oktay Özdemir'in ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından, Özdemir’ın oluşturacağı yeni yönetim kadrosu ilçe kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu.

AK Parti Çiğli ilçe yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı tarafından duyuruldu. Açıklanan yönetim listesinde;Çiğli kamuoyunun yakından tanıdığı, her biri iş ve sosyal hayatın tanınan yüzleri arasında yer alan isimlere yer verildi. Meclis üyesi, avukat, mimar ve mühendislerin yanı sıra esnaf, emekli, ev hanımı ile gençlerden oluşan ve geniş toplum kesimlerinden temsilcilerin yer aldığı isimler büyük ilgi gördü

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Oktay Özdemir konu ile ilgili yaptığı açıklamada; yeni yönetimlerinin Çiğli’ye ve partilerine hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Çiğli Yönetim Kurulu Şu isimlerden Oluştu;

 

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.