AK Parti İzmir'de şok karar: İstifa eden 12 ilçe başkanının yerine yeni isimler atandı!

SİYASET/POLİTİKA 12.09.2023 - 11:11, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:16 1437+ kez okundu.
 

AK Parti İzmir'de şok karar: İstifa eden 12 ilçe başkanının yerine yeni isimler atandı!

AK Parti, kısa süre önce istifalarını istediği İlçe Başkanlarındaki değişiklikleri gerçekleştirdi.
Habergündemim -  12 ilçenin başkanlık koltukları yeni isimlere emanet edildi. Kasım ayında belediye başkanlarını açıklayacak olan AK Parti'nin bu değişikliği, yerel seçimlere yönelik stratejisinin bir yansıması olarak görülüyor. İlçe Başkanlarındaki Değişiklikler İzmir'de Menderes ve Narlıdere hariç 12 ilçe başkanlığında değişiklik gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, belediye başkanı veya meclis üyeliği düşünen isimlerden istifalarını talep etti. Belediye Başkan aday adayı olmayı hedefleyen eski ilçe başkanları, istifalarını sundu ve yeni isimler için Ankara'da karar beklenmeye başlandı. Yeni İsimler Belli Oldu Genel Merkezden çağrılan bazı isimlere yeni görevler verilirken, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından mazbataları verilen yeni ilçe başkanları şunlar: Bayraklı: Tarkan Düzman Beydağ: Mustafa Tekin Buca: İbrahim Şengöz Çeşme: Pınar Özen Çiğli: Oktay Özdemir Foça: Ümit Arslan Karşıyaka: Selahattin Köse Kemalpaşa: Metin Yaşar Kiraz: İsmail Hancı Tire: Abdulkadir Uğurlu Urla: Ömer Tiryaki Gaziemir: İsmail Yaşadı 
AK Parti, kısa süre önce istifalarını istediği İlçe Başkanlarındaki değişiklikleri gerçekleştirdi.

Habergündemim

12 ilçenin başkanlık koltukları yeni isimlere emanet edildi. Kasım ayında belediye başkanlarını açıklayacak olan AK Parti'nin bu değişikliği, yerel seçimlere yönelik stratejisinin bir yansıması olarak görülüyor.

İlçe Başkanlarındaki Değişiklikler
İzmir'de Menderes ve Narlıdere hariç 12 ilçe başkanlığında değişiklik gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, belediye başkanı veya meclis üyeliği düşünen isimlerden istifalarını talep etti. Belediye Başkan aday adayı olmayı hedefleyen eski ilçe başkanları, istifalarını sundu ve yeni isimler için Ankara'da karar beklenmeye başlandı.

Yeni İsimler Belli Oldu
Genel Merkezden çağrılan bazı isimlere yeni görevler verilirken, AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından mazbataları verilen yeni ilçe başkanları şunlar:

Bayraklı: Tarkan Düzman
Beydağ: Mustafa Tekin
Buca: İbrahim Şengöz
Çeşme: Pınar Özen
Çiğli: Oktay Özdemir
Foça: Ümit Arslan
Karşıyaka: Selahattin Köse
Kemalpaşa: Metin Yaşar
Kiraz: İsmail Hancı
Tire: Abdulkadir Uğurlu
Urla: Ömer Tiryaki
Gaziemir: İsmail Yaşadı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.