AK Parti İzmir'de yeni İl Yürütme Kurulu belirlendi

SİYASET/POLİTİKA (Medya ege) - Medya ege | 08.11.2023 - 09:55, Güncelleme: 08.11.2023 - 09:55 932+ kez okundu.
 

AK Parti İzmir'de yeni İl Yürütme Kurulu belirlendi

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, İl Yürütme Kurulu'nu belirledi.
AK Parti İzmir'de İl Yürütme Kurulu belirlendi. Yeni kurulda, teşkilat görevi İsmail Çiftçioğlu'na, Yerel yönetimler görevi ise Hakan Yıldız'a verildi.. AK Parti İzmir tarafından yapılan açıklamada "İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı başkanlığında, İl Yürütme Kurulumuz oluşturulmuştur. Şehrimiz ve partimiz için hayırlı olsun" denildi. İl Başkanı Bilal Saygılı ise, gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bismillah diyerek AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu’muzun yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdik. AK Parti'mizin tek gayesi, tek derdi her dönem ülkemize eser, milletimize hizmet kazandırmak olmuştur. Yönetim Kurulunda yer alan Başkanlarımız ve teşkilatlarımız, bu bilinçle gece gündüz mücadele etmeye devam edecek. Milletimizin liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize gösterdiği teveccühü karşılıksız bırakmayacak, ilk günkü aşkla İzmir’imizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, İl Yürütme Kurulu'nu belirledi.

AK Parti İzmir'de İl Yürütme Kurulu belirlendi.

Yeni kurulda, teşkilat görevi İsmail Çiftçioğlu'na, Yerel yönetimler görevi ise Hakan Yıldız'a verildi..

AK Parti İzmir tarafından yapılan açıklamada "İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı başkanlığında, İl Yürütme Kurulumuz oluşturulmuştur. Şehrimiz ve partimiz için hayırlı olsun" denildi.

f-woi7mwcamth0d.jpeg

İl Başkanı Bilal Saygılı ise, gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bismillah diyerek AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu’muzun yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdik. AK Parti'mizin tek gayesi, tek derdi her dönem ülkemize eser, milletimize hizmet kazandırmak olmuştur. Yönetim Kurulunda yer alan Başkanlarımız ve teşkilatlarımız, bu bilinçle gece gündüz mücadele etmeye devam edecek. Milletimizin liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize gösterdiği teveccühü karşılıksız bırakmayacak, ilk günkü aşkla İzmir’imizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

1415a4cc-d026-4ba6-9464-72aee1c7c596.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.