AK Parti İzmir'den Karşıyaka'dan Alınan Arsa Hakkında Açıklama!

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 20.05.2024 - 17:33, Güncelleme: 20.05.2024 - 17:33 3302+ kez okundu.
 

AK Parti İzmir'den Karşıyaka'dan Alınan Arsa Hakkında Açıklama!

AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, Karşıyaka Belediyesi'nin arsasının satın alınmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.
AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, Karşıyaka Belediyesi'nin arsasının satın alınmasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, konuya siyasi polemiklerin dışında bir bakış açısıyla yaklaşıldığını ve çalışanların maaşlarının ödenmesinin öncelendiğini belirtti.   Kaya'nın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 3. Birleşimi'nde, oy birliğiyle geçen, Karşıyaka Belediyesi'ne ait arsanın Büyükşehir Belediyesi'ne satışıyla ilgili konuya dair partimizin açıklaması şu şekildedir: Karşıyaka Belediyesi'nin ve İzmir'deki CHP yönetimindeki çok sayıda ilçe belediyesinin içerisinde bulunduğu maddi sıkıntı tüm kamuoyunun olduğu gibi bizim de bilgimiz dahilindedir. Bu durumun sorumluluğu her ne kadar bizde değilse de çalışanların mağduriyeti ortadadır. Biz AK Parti olarak bu mağduriyetin giderilmesi için atılan adıma siyasi yaklaşım sergileyerek karşı çıkmak yerine destek vermeyi uygun gördük. Haliyle bu durumun sorumluları bugün karar merciinde bulunduğundan Hükümetimizin çıkarmış olduğu Kamuda Tasarruf Genelgesine aykırı bir karar olup olmadığının değerlendirmesini Büyükşehir Belediyesi'nin ve ilgili bürokratlarının değerlendirmesine bırakıyoruz. Bizim konuya yaklaşımımız tamamen siyasi polemiklerin dışında bir bakış açısıyla, çalışan maaşlarının ödenmesini önceleyen bir değerlendirme neticesidir. Konunun bu şekilde değerlendirilmesini kamuoyunun takdirine arz ediyoruz."
AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, Karşıyaka Belediyesi'nin arsasının satın alınmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

AK Parti İzmir Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, Karşıyaka Belediyesi'nin arsasının satın alınmasıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, konuya siyasi polemiklerin dışında bir bakış açısıyla yaklaşıldığını ve çalışanların maaşlarının ödenmesinin öncelendiğini belirtti.

 

Kaya'nın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 3. Birleşimi'nde, oy birliğiyle geçen, Karşıyaka Belediyesi'ne ait arsanın Büyükşehir Belediyesi'ne satışıyla ilgili konuya dair partimizin açıklaması şu şekildedir: Karşıyaka Belediyesi'nin ve İzmir'deki CHP yönetimindeki çok sayıda ilçe belediyesinin içerisinde bulunduğu maddi sıkıntı tüm kamuoyunun olduğu gibi bizim de bilgimiz dahilindedir.

Bu durumun sorumluluğu her ne kadar bizde değilse de çalışanların mağduriyeti ortadadır. Biz AK Parti olarak bu mağduriyetin giderilmesi için atılan adıma siyasi yaklaşım sergileyerek karşı çıkmak yerine destek vermeyi uygun gördük. Haliyle bu durumun sorumluları bugün karar merciinde bulunduğundan Hükümetimizin çıkarmış olduğu Kamuda Tasarruf Genelgesine aykırı bir karar olup olmadığının değerlendirmesini Büyükşehir Belediyesi'nin ve ilgili bürokratlarının değerlendirmesine bırakıyoruz. Bizim konuya yaklaşımımız tamamen siyasi polemiklerin dışında bir bakış açısıyla, çalışan maaşlarının ödenmesini önceleyen bir değerlendirme neticesidir. Konunun bu şekilde değerlendirilmesini kamuoyunun takdirine arz ediyoruz."

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.