AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Ördek atandı

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2023 - 18:19, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:07 1390+ kez okundu.
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Ördek atandı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Ördek atandı
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atandı.Ferhat Bulut’un milletvekili aday adaylığı için istifası üzerine boş kalan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atandı.Konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Erzincan ilimizin Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Ferhat Bulut’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Ördek atandı
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atandı.
Ferhat Bulut’un milletvekili aday adaylığı için istifası üzerine boş kalan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atandı.
Konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, “Erzincan ilimizin Merkez İlçe Başkanlığına Hakan Ördek atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Ferhat Bulut’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.