AK PARTİ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

EGE HABERLERİ 29.07.2024 - 20:08, Güncelleme: 29.07.2024 - 20:08 5689+ kez okundu.
 

AK PARTİ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şahin Sabit Sarı Çayırdan görevi devraldı.
AK Parti’de Hasan ŞAHİN dönemi yeniden strat aldı. AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı’nda bugün bir görev değişimi yaşandı. İlçe başkanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Bergama meclis üyesi Sebahattin GÜZEL'in boşalan yerine vekaleten Sabit Sarıçayır bakıyordu.  Yoğun bir teşkilat katılımıyla görevi devralan Hasan Şahin'nin partiye üyeler arası  bütünlük ve bağlılık kazandırarak yeniden eski gücünü  kazandırması  bekleniyor..  Eski ilçe başkanı Sebahattin Güzel, “Biz Hasan başkanımızla siyasete birlikte başladık. Birlikte çok güzel hizmetler verdik. Geçtiğimiz Cuma günü, genel merkezimiz tarafından bu görev yeniden Hasan başkanımıza tebliğ edildi. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra da hiç şüpheniz olmasın ki Hasan başkanımızın gece gündüz yanında ve görevimizin başındayız. Ayrıca kadın kolları ve gençlik kollarımıza da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı. “Birlik beraberlik içinde çalıştık.” Törende, Kınık eski belediye başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde Bergama Belediyesi başkan adayı Sadık DOĞRUER’de vardı ve “Sebahattin ağabeyimiz, yerel ve genel siyasette bizlerde emeği olan bir büyüğümüzdür. 2024 yerel seçimlerinde de birlik ve beraberlik içinde kendisiyle çalıştık. Bundan sonra da siyasetin çeşitli kademelerinde yine birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ana kadroda görev almış tüm üyelerimize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza ben de teşekkürlerimi sunuyor ve Hasan abimize de başarılar diliyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı. “Ben hayatımı bu davaya harcadım.” Görevi devralan Hasan ŞAHİN de, “Ülkemizin bekası için elimden gelen her şeyle milletimizin ve devletimizin yanındayım. Ben hayatımı bu davaya harcadım. Hiçbir beklentim de yok. Sadece, çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek bırakabilmek için her şeyimizle mücadele etmek, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ben her zaman, kanunlar çerçevesinde ve elimden geldiğince emrinizde ve yanınızdayım” diyerek sözlerine devam etti. Ardından çiçek takdimleriyle tören tamamlanmış oldu. Haber: Gizem BULUT
AK Parti Bergama İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şahin Sabit Sarı Çayırdan görevi devraldı.

AK Parti’de Hasan ŞAHİN dönemi yeniden strat aldı.

AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı’nda bugün bir görev değişimi yaşandı. İlçe başkanı, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Bergama meclis üyesi Sebahattin GÜZEL'in boşalan yerine vekaleten Sabit Sarıçayır bakıyordu. 

Yoğun bir teşkilat katılımıyla görevi devralan Hasan Şahin'nin partiye üyeler arası  bütünlük ve bağlılık kazandırarak yeniden eski gücünü  kazandırması  bekleniyor.. 

Eski ilçe başkanı Sebahattin Güzel, “Biz Hasan başkanımızla siyasete birlikte başladık. Birlikte çok güzel hizmetler verdik. Geçtiğimiz Cuma günü, genel merkezimiz tarafından bu görev yeniden Hasan başkanımıza tebliğ edildi. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra da hiç şüpheniz olmasın ki Hasan başkanımızın gece gündüz yanında ve görevimizin başındayız. Ayrıca kadın kolları ve gençlik kollarımıza da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

“Birlik beraberlik içinde çalıştık.”

Törende, Kınık eski belediye başkanı ve 2024 yerel seçimlerinde Bergama Belediyesi başkan adayı Sadık DOĞRUER’de vardı ve “Sebahattin ağabeyimiz, yerel ve genel siyasette bizlerde emeği olan bir büyüğümüzdür. 2024 yerel seçimlerinde de birlik ve beraberlik içinde kendisiyle çalıştık. Bundan sonra da siyasetin çeşitli kademelerinde yine birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ana kadroda görev almış tüm üyelerimize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza ben de teşekkürlerimi sunuyor ve Hasan abimize de başarılar diliyorum.” Diyerek sözlerini noktaladı.

“Ben hayatımı bu davaya harcadım.”

Görevi devralan Hasan ŞAHİN de, “Ülkemizin bekası için elimden gelen her şeyle milletimizin ve devletimizin yanındayım. Ben hayatımı bu davaya harcadım. Hiçbir beklentim de yok. Sadece, çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek bırakabilmek için her şeyimizle mücadele etmek, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Ben her zaman, kanunlar çerçevesinde ve elimden geldiğince emrinizde ve yanınızdayım” diyerek sözlerine devam etti. Ardından çiçek takdimleriyle tören tamamlanmış oldu.

Haber: Gizem BULUT

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.