AK Parti'li Kaya'dan Tugay'a 'para baskısı' yanıtı: 4,5 yıl yattın aklın neredeydi?

SİYASET/POLİTİKA 14.09.2023 - 12:43, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:46 1873+ kez okundu.
 

AK Parti'li Kaya'dan Tugay'a 'para baskısı' yanıtı: 4,5 yıl yattın aklın neredeydi?

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Bize para üzerinden baskı uygulanıyor" diyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a sert çıktı. Kaya, Tugay'ın 4,5 yıl boyunca yattığını, sandıkta kırık not alacağını ve şimdi de bunun bahanesini aradığını savundu. Kaya, Tugay'ın bugüne dek hiçbir talepte de bulunmadığını aktardı.
Habergündemim - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın "Bize para üzerinden siyasi baskı uygulanıyor" iddiasına sert çıktı. Tugay'ın "Millete hizmet" gibi bir derdi olmadığını kaydeden Kaya, 4,5 yıl boyunca Tugay'dan herhangi bir talep de gelmediğini söyledi.  "AKLIN NEREDEYDİ KARDEŞİM" Kaya, Tugay'a Karşıyaka Stadı'na ilişkin yaşanan süreci de hatırlatarak, "Sene sonu gelir, hiçbir derse çalışmamışsınızdır, sınavdan kırık not alacaksınızdır. Sandıkta bunlar çok büyük kırık not alacaklar. Karşıyaka da bunların en başında. İzmirli hemşehrilerimiz sandıkta tokat gibi cevap verecek. Bunlar 4,5 sene yan gelip yattılar, şimdi de 'Ah bir bilseniz karşımıza şöyle engeller çıktı..." Aklın neredeydi kardeşim! Ben buradan Karşıyaka Belediye Başkanına soruyorum. Biz İzmir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasapoğlu ile stattaki işlere ilişkin toplantı yaptık. Ya da bizim hangi milletvekilimize, onu geçtim Karşıyaka'dan meclis üyemize, ilçe başkanımıza bir şey iletmiş mi! Senin böyle bir beyanın yok, senin hizmet gibi bir derdin yok ki" dedi.  "SOYER HALI SAHA YAPAMIYOR, TUGAY STAT YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR" Kaya şunları kaydetti: Şimdi tabi karne zamanı gelmiş, İzmirli yutarsa... Yutmaz İzmirli de Karşıyakalı da. Sen stadı da geldin, yaparım dedin. Tunç Soyer stadı bırakın halı saha yapamıyor. Halı saha yapamayan İBB Başkanının stat yapacağını düşünüyor. Yap dedik, ne oldu. Önce 'proje yok' dediler, sonra 'projeyi vermiyorlar' dediler. Projeyi sana müellifi verecek. Mühendisin bir ücreti vardır, sen projeyi müellifin elinden almıyorsun. "MÜELLİF KENDİ ARKADAŞLARI" Ben müellif mimarı gıyaben tanırım, onlarla yakın arkadaştır. Müellif zaten cevap vermiyor çünkü arkadaşlar. Karşıyaka Belediye Başkanı sonra ifadelerini değiştirdi. Yapamamamın bahanesi, yutarsanız.
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "Bize para üzerinden baskı uygulanıyor" diyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a sert çıktı. Kaya, Tugay'ın 4,5 yıl boyunca yattığını, sandıkta kırık not alacağını ve şimdi de bunun bahanesini aradığını savundu. Kaya, Tugay'ın bugüne dek hiçbir talepte de bulunmadığını aktardı.

Habergündemim -

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın "Bize para üzerinden siyasi baskı uygulanıyor" iddiasına sert çıktı. Tugay'ın "Millete hizmet" gibi bir derdi olmadığını kaydeden Kaya, 4,5 yıl boyunca Tugay'dan herhangi bir talep de gelmediğini söyledi. 

"AKLIN NEREDEYDİ KARDEŞİM"

Kaya, Tugay'a Karşıyaka Stadı'na ilişkin yaşanan süreci de hatırlatarak, "Sene sonu gelir, hiçbir derse çalışmamışsınızdır, sınavdan kırık not alacaksınızdır. Sandıkta bunlar çok büyük kırık not alacaklar. Karşıyaka da bunların en başında. İzmirli hemşehrilerimiz sandıkta tokat gibi cevap verecek. Bunlar 4,5 sene yan gelip yattılar, şimdi de 'Ah bir bilseniz karşımıza şöyle engeller çıktı..." Aklın neredeydi kardeşim! Ben buradan Karşıyaka Belediye Başkanına soruyorum. Biz İzmir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasapoğlu ile stattaki işlere ilişkin toplantı yaptık. Ya da bizim hangi milletvekilimize, onu geçtim Karşıyaka'dan meclis üyemize, ilçe başkanımıza bir şey iletmiş mi! Senin böyle bir beyanın yok, senin hizmet gibi bir derdin yok ki" dedi. 

"SOYER HALI SAHA YAPAMIYOR, TUGAY STAT YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR"

Kaya şunları kaydetti: Şimdi tabi karne zamanı gelmiş, İzmirli yutarsa... Yutmaz İzmirli de Karşıyakalı da. Sen stadı da geldin, yaparım dedin. Tunç Soyer stadı bırakın halı saha yapamıyor. Halı saha yapamayan İBB Başkanının stat yapacağını düşünüyor. Yap dedik, ne oldu. Önce 'proje yok' dediler, sonra 'projeyi vermiyorlar' dediler. Projeyi sana müellifi verecek. Mühendisin bir ücreti vardır, sen projeyi müellifin elinden almıyorsun.

"MÜELLİF KENDİ ARKADAŞLARI"

Ben müellif mimarı gıyaben tanırım, onlarla yakın arkadaştır. Müellif zaten cevap vermiyor çünkü arkadaşlar. Karşıyaka Belediye Başkanı sonra ifadelerini değiştirdi. Yapamamamın bahanesi, yutarsanız.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.