AK PARTİLİ KIRKPINAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 19:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2773+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ KIRKPINAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesinin gençler olduğunu vurguladı. Kırkpınar, “Bugün biz, sizlere daha aydınlık, umutlu ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, sizden beklentimiz kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız; bu yüce değerleri sonraki nesillere aktarmanızdır. Samsun'da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesisiniz” ifadelerini kullandı. Kırkpınar mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı tarih olan 19 Mayıs’ı, bağımsızlığımızın teminatı, geleceğimizin mimarları ve koruyucuları olan gençlere armağan eden Büyük Önderimizin izinden giderek yanında olmaya, vatan sevgisi bilinciyle yetişmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bu güzel ülke uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.”
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesinin gençler olduğunu vurguladı. Kırkpınar, “Bugün biz, sizlere daha aydınlık, umutlu ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, sizden beklentimiz kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine, özgürlük aşkına sahip çıkmanız; bu yüce değerleri sonraki nesillere aktarmanızdır. Samsun'da yakılan meşaleyi bugün de aynı kararlılık ve gururla taşıyan siz gençlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesisiniz” ifadelerini kullandı.

Kırkpınar mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsızlık meşalesinin yakıldığı tarih olan 19 Mayıs’ı, bağımsızlığımızın teminatı, geleceğimizin mimarları ve koruyucuları olan gençlere armağan eden Büyük Önderimizin izinden giderek yanında olmaya, vatan sevgisi bilinciyle yetişmeleri için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz. Bu güzel ülke uğruna canlarını vermekten çekinmeyen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.