AK Partili Kırkpınar’dan CHP’ye Uçak Göndermesi

EGE HABERLERİ 19.08.2024 - 11:57, Güncelleme: 19.08.2024 - 11:57 4376+ kez okundu.
 

AK Partili Kırkpınar’dan CHP’ye Uçak Göndermesi

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP'li yetkililerin yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili eleştirilerine sert yanıt verdi: "CHP her zamanki CHP, işlerini yapamayınca çamur atmaya başlıyorlar
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, yangın söndürme çalışmaları sırasında hava araçlarının yetersiz kaldığı yönündeki açıklamalarına sert bir şekilde yanıt verdi. Kırkpınar, CHP’li belediyenin yangınla mücadelede yeterli uçak ve helikopter gelmediği iddialarına karşı çıkarak, CHP'nin her zamanki gibi işini yapamayınca çamur atma yoluna gittiğini belirtti. Uçakları Saymaya mı Çalışıyorlar? Yaşar Kırkpınar, CHP'li belediye başkanlarının yangın söndürme çalışmalarında devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini görmezden geldiğini ifade etti. “Koskoca belediye başkanı işini gücünü bırakmış da havadaki uçakları, helikopterleri mi sayıyor? Devletin bakanı ve yetkililer resmi olarak açıklamalar yapıyorlar. Önce uçak helikopter yok dediniz, şimdi sayıya mı itiraz ediyorsunuz?” diyen Kırkpınar, CHP’nin eleştirilerinin temelsiz olduğunu savundu. CHP’nin Zihniyeti Değişmez Kırkpınar, CHP'nin yerli ve milli değerlere karşı sürekli eleştirilerde bulunduğunu vurguladı. “CHP her zaman olduğu gibi, işini yapmayınca çamur atıyor. Biz İzmir ve ülkemiz bu felaketten en az zararla nasıl kurtuluruz diye çalışırken, onlar sağa sola çamur atma peşinde” şeklinde konuştu. Kırkpınar, CHP'nin siyasi anlayışını da eleştirerek, “Siyasi anlayışınız bunu mu gerektiriyor? Hangi kodlarla hareket ediyorsunuz? Nereden emir alıyorsunuz? Sizin varlığınız, terör örgütlerine cesaret veriyor. Biraz yerli ve milli olmayı becerdiğiniz gün, hiçbir sorun kalmayacak ve siz de muhalefet görevini layıkıyla yapmaya başlayacaksınız” ifadelerini kullandı. Sonuç Olarak AK Partili Kırkpınar, CHP’li yetkililerin yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili eleştirilerini sert bir dille eleştirerek, CHP'nin yerli ve milli değerlere karşı tavrını da eleştirdi. Kırkpınar, yangın söndürme çalışmaları sırasında devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ve CHP'nin iddialarının asılsız olduğunu savundu.
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP'li yetkililerin yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili eleştirilerine sert yanıt verdi: "CHP her zamanki CHP, işlerini yapamayınca çamur atmaya başlıyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, yangın söndürme çalışmaları sırasında hava araçlarının yetersiz kaldığı yönündeki açıklamalarına sert bir şekilde yanıt verdi. Kırkpınar, CHP’li belediyenin yangınla mücadelede yeterli uçak ve helikopter gelmediği iddialarına karşı çıkarak, CHP'nin her zamanki gibi işini yapamayınca çamur atma yoluna gittiğini belirtti.

Uçakları Saymaya mı Çalışıyorlar?

Yaşar Kırkpınar, CHP'li belediye başkanlarının yangın söndürme çalışmalarında devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini görmezden geldiğini ifade etti. “Koskoca belediye başkanı işini gücünü bırakmış da havadaki uçakları, helikopterleri mi sayıyor? Devletin bakanı ve yetkililer resmi olarak açıklamalar yapıyorlar. Önce uçak helikopter yok dediniz, şimdi sayıya mı itiraz ediyorsunuz?” diyen Kırkpınar, CHP’nin eleştirilerinin temelsiz olduğunu savundu.

CHP’nin Zihniyeti Değişmez

Kırkpınar, CHP'nin yerli ve milli değerlere karşı sürekli eleştirilerde bulunduğunu vurguladı. “ CHP her zaman olduğu gibi, işini yapmayınca çamur atıyor. Biz İzmir ve ülkemiz bu felaketten en az zararla nasıl kurtuluruz diye çalışırken, onlar sağa sola çamur atma peşinde” şeklinde konuştu.

Kırkpınar, CHP'nin siyasi anlayışını da eleştirerek, “Siyasi anlayışınız bunu mu gerektiriyor? Hangi kodlarla hareket ediyorsunuz? Nereden emir alıyorsunuz? Sizin varlığınız, terör örgütlerine cesaret veriyor. Biraz yerli ve milli olmayı becerdiğiniz gün, hiçbir sorun kalmayacak ve siz de muhalefet görevini layıkıyla yapmaya başlayacaksınız” ifadelerini kullandı.

Sonuç Olarak

AK Partili Kırkpınar, CHP’li yetkililerin yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili eleştirilerini sert bir dille eleştirerek, CHP'nin yerli ve milli değerlere karşı tavrını da eleştirdi. Kırkpınar, yangın söndürme çalışmaları sırasında devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini ve CHP'nin iddialarının asılsız olduğunu savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.