AK Parti'nin oy oranları dip yapmaya başladı!

SİYASET/POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2022 - 15:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2097+ kez okundu.
 

AK Parti'nin oy oranları dip yapmaya başladı!

Avrasya Araştırma, yaptığı son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan anket sonuçlarında AK Parti'nin oy oranlarındaki düşüş dikkat çekti.
Son zamanlarda araştırma şirketleri seçimler üzerinden yaptığı araştırmalara ilişkin anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Son anket sonucu 1860 kişinin katılımı ile yapıldı anket çalışmasında Türkiye'nin en büyük sorununun yüzde 62'lik oranla  ekonomi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca anket katılımcılarına hükümetin politikalarını ne derece başarılı buluyorsunuz sorusu soruldu başarılı bulan yüzde 27.5 başarısız bulan ise yüzde altmış 72.5 oldu. Avrasya Araştırmasının, yaptığı son anket sonucuna göre CHP yüzde 25 ile 1. sırayı, AK Parti ise yüzde 23 ile 2. sırayı aldı.
Avrasya Araştırma, yaptığı son anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan anket sonuçlarında AK Parti'nin oy oranlarındaki düşüş dikkat çekti.

Son zamanlarda araştırma şirketleri seçimler üzerinden yaptığı araştırmalara ilişkin anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Son anket sonucu 1860 kişinin katılımı ile yapıldı anket çalışmasında Türkiye'nin en büyük sorununun yüzde 62'lik oranla  ekonomi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca anket katılımcılarına hükümetin politikalarını ne derece başarılı buluyorsunuz sorusu soruldu başarılı bulan yüzde 27.5 başarısız bulan ise yüzde altmış 72.5 oldu.

Avrasya Araştırmasının, yaptığı son anket sonucuna göre CHP yüzde 25 ile 1. sırayı, AK Parti ise yüzde 23 ile 2. sırayı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.