Akhisarspor, Muhammet Reis’i kadrosuna kattı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2019 - 15:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1908+ kez okundu.
 

Akhisarspor, Muhammet Reis’i kadrosuna kattı

Tff 1. Ligde Mücadele Eden Akhisarspor, Giresunspor İle Yollarını Ayıran Muhammet Reis’i 1 Yıllığına Renklerine Bağladı.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Akhisarspor, Giresunspor ile yollarını ayıran Muhammet Reis’i 1 yıllığına renklerine bağladı. Balıkesirspor, Osmanlıspor ve Karabükspor’la üst üste Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu sezon Giresun’da 2 maçta 1 gol attı. İmza törenine Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar ve Zekeriya Güneş katıldı.
Tff 1. Ligde Mücadele Eden Akhisarspor, Giresunspor İle Yollarını Ayıran Muhammet Reis’i 1 Yıllığına Renklerine Bağladı.

TFF 1. Lig’de mücadele eden Akhisarspor, Giresunspor ile yollarını ayıran Muhammet Reis’i 1 yıllığına renklerine bağladı.

Balıkesirspor, Osmanlıspor ve Karabükspor’la üst üste Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan 34 yaşındaki deneyimli oyuncu, bu sezon Giresun’da 2 maçta 1 gol attı. İmza törenine Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar ve Zekeriya Güneş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.