Aliağa Belediyesi, sokak hayvanları için mama dağıtıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2020 - 10:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3352+ kez okundu.
 

Aliağa Belediyesi, sokak hayvanları için mama dağıtıyor

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ARDINDAN VATANDAŞLARININ MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN TÜM ÖNLEM VE TEDBİRLERİNİ ÜST SEVİYEDE TUTAN ALİAĞA BELEDİYESİ, BU SÜREÇTE SOKAKLARDA YALNIZ KALAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI.
Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlarının mağduriyet yaşamaması için tüm önlem ve tedbirlerini üst seviyede tutan Aliağa Belediyesi, bu süreçte sokaklarda yalnız kalan sokak hayvanlarını da unutmadı. “Doğadaki her canlı değerlidir” ilkesiyle hareket eden Aliağa Belediyesi, bu zorlu süreçte sokakta yiyecek bulmakta zorlanan merkez ve dış mahallelerdeki tüm sokak hayvanlarının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için mama ve su dağıtımları yapıyor. Veterinerlik birimi tarafından gerçekleştirilen mama ve su dağıtımları hafta boyunca ilçe genelinde periyodik olarak devam edecek. Vatandaşlar ayrıca, can dostlar ile ilgili yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı çözüm hattına mesaj göndererek yardım talebinde bulunabilecek. Veteriner klinikler görevleri başında Sokağa çıkma yasağının yaşandığı süreçte ilçede bulunan can dostlarının bakımı ve beslenmesi için de veteriner klinikler hizmet vermeye devam ediyor.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ ARDINDAN VATANDAŞLARININ MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN TÜM ÖNLEM VE TEDBİRLERİNİ ÜST SEVİYEDE TUTAN ALİAĞA BELEDİYESİ, BU SÜREÇTE SOKAKLARDA YALNIZ KALAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADI.

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlarının mağduriyet yaşamaması için tüm önlem ve tedbirlerini üst seviyede tutan Aliağa Belediyesi, bu süreçte sokaklarda yalnız kalan sokak hayvanlarını da unutmadı.

“Doğadaki her canlı değerlidir” ilkesiyle hareket eden Aliağa Belediyesi, bu zorlu süreçte sokakta yiyecek bulmakta zorlanan merkez ve dış mahallelerdeki tüm sokak hayvanlarının yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için mama ve su dağıtımları yapıyor. Veterinerlik birimi tarafından gerçekleştirilen mama ve su dağıtımları hafta boyunca ilçe genelinde periyodik olarak devam edecek.

Vatandaşlar ayrıca, can dostlar ile ilgili yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı çözüm hattına mesaj göndererek yardım talebinde bulunabilecek.

Veteriner klinikler görevleri başında

Sokağa çıkma yasağının yaşandığı süreçte ilçede bulunan can dostlarının bakımı ve beslenmesi için de veteriner klinikler hizmet vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.