Aliağa Belediyesinden can dostlar için seferberlik

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2020 - 12:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3418+ kez okundu.
 

Aliağa Belediyesinden can dostlar için seferberlik

ALİAĞA BELEDİYESİ, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ İLAN EDİLMESİNİN ARDINDAN İVEDİLİKLE SÜRDÜRDÜĞÜ ÇALIŞMALARDA MAMA VE SU BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMUYOR.
Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından ivedilikle sürdürdüğü çalışmalarda mama ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmuyor. Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi bugün saat 13.00’ten itibaren merkez ve dış mahallelerde sokaklarda yaşayan can dostlara mama ve su dağıtımı yapacak. Dağıtımlar hafta boyunca periyodik olarak sürecek. Korona virüs tehdidiyle mücadele kapsamında kentin dört bir yanında periyodik olarak mama ve su dağıtım gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağı süresi boyunca sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edecek. Ekipler tarafından Aliağa’nın tüm mahallelerinde gerçekleşecek çalışmalarda sevimli dostların tüm yaşamsal ihtiyaçları karşılanacak. Vatandaşlar, Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp hattına mesaj göndererek ihtiyaç sahibi sokak hayvanlarını bildirebilecek. Veteriner klinikler görevleri başında Bu süreçte ilçelerdeki sokak hayvanlarının ya da bakıma muhtaç can dostların bakımı ve beslenmesi için veteriner klinikler hizmet vermeye devam edecek.
ALİAĞA BELEDİYESİ, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ İLAN EDİLMESİNİN ARDINDAN İVEDİLİKLE SÜRDÜRDÜĞÜ ÇALIŞMALARDA MAMA VE SU BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMUYOR.

Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından ivedilikle sürdürdüğü çalışmalarda mama ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını da unutmuyor. Aliağa Belediyesi Veterinerlik Birimi bugün saat 13.00’ten itibaren merkez ve dış mahallelerde sokaklarda yaşayan can dostlara mama ve su dağıtımı yapacak. Dağıtımlar hafta boyunca periyodik olarak sürecek.

Korona virüs tehdidiyle mücadele kapsamında kentin dört bir yanında periyodik olarak mama ve su dağıtım gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, sokağa çıkma yasağı süresi boyunca sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edecek. Ekipler tarafından Aliağa’nın tüm mahallelerinde gerçekleşecek çalışmalarda sevimli dostların tüm yaşamsal ihtiyaçları karşılanacak. Vatandaşlar, Hilal Masa ALO 153 hattını arayarak ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp hattına mesaj göndererek ihtiyaç sahibi sokak hayvanlarını bildirebilecek.

Veteriner klinikler görevleri başında

Bu süreçte ilçelerdeki sokak hayvanlarının ya da bakıma muhtaç can dostların bakımı ve beslenmesi için veteriner klinikler hizmet vermeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.