Altıntaş’a Atıksu Arıtma Tesisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2019 - 11:14, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 2062+ kez okundu.
 

Altıntaş’a Atıksu Arıtma Tesisi

Başkan Arif Teke: Altıntaş Atıksu Arıtma Tesisi Projesine Yeni Mahalle İlave Edildi
Belediye Başkanı Arif Teke ve AK Parti ilçe Başkanı Cihangir Dönmez, Altıntaş’ın en önemli projelerinden olan Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’Altıntaş atık su arıtma tesisi inşaatımız hızla devam etmekte olup, bu gün yapılan belediye meclis toplantısında alınan karar ile bu projeye, Yeni Mahallemizde dahil edilmiştir. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza katkılarından dolayı halkımız adına teşekkür ediyoruz. Her şey Altıntaş için’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Arif Teke: Altıntaş Atıksu Arıtma Tesisi Projesine Yeni Mahalle İlave Edildi

Belediye Başkanı Arif Teke ve AK Parti ilçe Başkanı Cihangir Dönmez, Altıntaş’ın en önemli projelerinden olan Atıksu Arıtma Tesisi’nin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’Altıntaş atık su arıtma tesisi inşaatımız hızla devam etmekte olup, bu gün yapılan belediye meclis toplantısında alınan karar ile bu projeye, Yeni Mahallemizde dahil edilmiştir. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza katkılarından dolayı halkımız adına teşekkür ediyoruz. Her şey Altıntaş için’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.