Altıntaş’ta yol genişletme ve peyzaj çalışmaları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2019 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1701+ kez okundu.
 

Altıntaş’ta yol genişletme ve peyzaj çalışmaları

Altıntaş'ta Yol Genişletme Ve Peyzaj Çalişmalari
Kütahya’nın Altıntaş ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yol genişletme ve peyzaj çalışmalarına belediye tarafından başlandığı bildirildi. Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Cumhuriyet Mahallemizde bulunan yolun genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Kısa sürede belediye ekiplerimizle bu çalışmaları bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Altıntaş'ta Yol Genişletme Ve Peyzaj Çalişmalari

Kütahya’nın Altıntaş ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yol genişletme ve peyzaj çalışmalarına belediye tarafından başlandığı bildirildi.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, yaptığı açıklamada, ’’Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Cumhuriyet Mahallemizde bulunan yolun genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Kısa sürede belediye ekiplerimizle bu çalışmaları bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.