Ana muhalefete yeniden yapılanma çağrısı yaptı.

SİYASET/POLİTİKA 06.06.2023 - 17:33, Güncelleme: 06.06.2023 - 17:33 2500+ kez okundu.
 

Ana muhalefete yeniden yapılanma çağrısı yaptı.

CHP'nin eski Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar CHP'nin bulunduğu durumdan hiç memnun değilim. CHP iyi yönetilmiyor" sözleriyle eleştirdi
Sağlar’ın yerel seçimler için de uyarısı vardı. Seçimlere CHP'nin bugünkü kadrosuyla gitmemesi gerektiğini söyledi. "Tersi olursa başarıdan daha çok aday belirlemede şaibe öne çıkar. Belediye başkan ve Meclis üyesi adaylarını o yerde yaşayan partili tüm üyeler seçmeli" önerisinde bulundu. CHP'nin bulunduğu durumdan hiç memnun değilim. CHP iyi yönetilmiyor" dedi. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık yaptığı yıllara işaret ederek, "CHP, son 13 yılda olduğu gibi bu seçimde de uyguladığı yanlış politikayla maalesef başarılı olamadı" ifadelerini kullandı. Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun siyaseti tam çözemediği için hatasının da çok olduğunu söyledi.  
CHP'nin eski Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar CHP'nin bulunduğu durumdan hiç memnun değilim. CHP iyi yönetilmiyor" sözleriyle eleştirdi

Sağlar’ın yerel seçimler için de uyarısı vardı. Seçimlere CHP'nin bugünkü kadrosuyla gitmemesi gerektiğini söyledi. "Tersi olursa başarıdan daha çok aday belirlemede şaibe öne çıkar. Belediye başkan ve Meclis üyesi adaylarını o yerde yaşayan partili tüm üyeler seçmeli" önerisinde bulundu.
CHP'nin bulunduğu durumdan hiç memnun değilim. CHP iyi yönetilmiyor" dedi. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık yaptığı yıllara işaret ederek, "CHP, son 13 yılda olduğu gibi bu seçimde de uyguladığı yanlış politikayla maalesef başarılı olamadı" ifadelerini kullandı. Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu'nun siyaseti tam çözemediği için hatasının da çok olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.