Antin Kuntin Şeyler Çiğli izleyicisi ile buluşacak

GÜNDEM/GÜNCEL 18.01.2024 - 01:50, Güncelleme: 18.01.2024 - 01:50 1223+ kez okundu.
 

Antin Kuntin Şeyler Çiğli izleyicisi ile buluşacak

Çiğli Belediye Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı Antin Kuntin Şeyler oyunu, 16 Aralık'ta İzmirlilerle buluşacak.
Çiğli Belediyesi, Antin Kuntin Şeyler adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. 19 Ocak Cuma günü Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu'nda gerçekleşecek etkinlik, saat 20.00'da başlayacak ve ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluşacak. Yönetmen Şahverdi Ali Eren'in yöneteceği oyunun yaş sınırı 16 yaş ve üzeri olarak belirlendi.
Çiğli Belediye Tiyatrosu'nun sahneye koyacağı Antin Kuntin Şeyler oyunu, 16 Aralık'ta İzmirlilerle buluşacak.


Çiğli Belediyesi, Antin Kuntin Şeyler adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak.

19 Ocak Cuma günü Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu'nda gerçekleşecek etkinlik, saat 20.00'da başlayacak ve ücretsiz olarak tiyatro severlerle buluşacak.

Yönetmen Şahverdi Ali Eren'in yöneteceği oyunun yaş sınırı 16 yaş ve üzeri olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.