Azerbaycanlılar, Ermenistan’ın katliamlarını ve provokasyonlarını New York’ta protesto etti

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2022 - 22:40, Güncelleme: 17.10.2022 - 22:04 941+ kez okundu.
 

Azerbaycanlılar, Ermenistan’ın katliamlarını ve provokasyonlarını New York’ta protesto etti

Azerbaycanlılar, Ermenistan’ın katliamlarını ve provokasyonlarını New York’ta protesto etti
ABD’nin New York kentinde Azerbaycan Diaspora Komitesi’nin desteğiyle İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün ofisi önünde Ermenistan’ın provokasyonları protesto edildi.ABD’nin New York kentinde Azerbaycan Diaspora Komitesi’nin desteğiyle Azerbaycan Amerikan Kadınlar Derneği ve New York Azerbaycan Kültür Merkezi tarafından Ermenistan’ın provokasyonları ve katliamları protesto edildi. İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün ofisi önünde düzenlenen protestoda göstericiler ellerinde, Berde, Gence ve Hocavend’de Ermenistan tarafından kazılan toplu mezarların fotoğrafları ile "Azerbaycan barış istiyor, Ermenistan savaş istiyor" ifadeleri yer alan pankartlar taşıdı.Türkiye, Azerbaycan ve ABD bayrakları taşıyan Göstericiler, Ermenistan’ın provokasyonlarına son vermesi çağrısında bulundu. Yoldan geçenlere ise, Azerbaycan gerçeklerini anlatan bilgilendirici kitapçıklar dağıtılarak Ermenistan’ın katliamları ve provokasyonları hakkında bilgi verildi. Göstericiler, eylemleri boyunca New York polisi tarafından korundu.
Azerbaycanlılar, Ermenistan’ın katliamlarını ve provokasyonlarını New York’ta protesto etti
ABD’nin New York kentinde Azerbaycan Diaspora Komitesi’nin desteğiyle İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün ofisi önünde Ermenistan’ın provokasyonları protesto edildi.
ABD’nin New York kentinde Azerbaycan Diaspora Komitesi’nin desteğiyle Azerbaycan Amerikan Kadınlar Derneği ve New York Azerbaycan Kültür Merkezi tarafından Ermenistan’ın provokasyonları ve katliamları protesto edildi. İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün ofisi önünde düzenlenen protestoda göstericiler ellerinde, Berde, Gence ve Hocavend’de Ermenistan tarafından kazılan toplu mezarların fotoğrafları ile "Azerbaycan barış istiyor, Ermenistan savaş istiyor" ifadeleri yer alan pankartlar taşıdı.
Türkiye, Azerbaycan ve ABD bayrakları taşıyan Göstericiler, Ermenistan’ın provokasyonlarına son vermesi çağrısında bulundu. Yoldan geçenlere ise, Azerbaycan gerçeklerini anlatan bilgilendirici kitapçıklar dağıtılarak Ermenistan’ın katliamları ve provokasyonları hakkında bilgi verildi. Göstericiler, eylemleri boyunca New York polisi tarafından korundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.