Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu'ndan AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

EGE HABERLERİ 16.02.2024 - 18:49, Güncelleme: 16.02.2024 - 18:49 3095+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu'ndan AK Parti İl Başkanlığı'na ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
  Önemli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Bilal Saygılı ile bir araya geldi. Bakanlığın İzmir yerelindeki çalışmaları ve projeleri hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saygılı, açıklamasına "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Zafer Tarıkdaroğlu’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" notunu düştü.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

 

Önemli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek İl Başkanı Bilal Saygılı ile bir araya geldi.

Bakanlığın İzmir yerelindeki çalışmaları ve projeleri hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Saygılı, açıklamasına "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sn. Zafer Tarıkdaroğlu’a ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" notunu düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.