Balıkesir’de trafik kaza, bir polis memuru ağır yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 14:25, Güncelleme: 08.10.2022 - 14:23 1147+ kez okundu.
 

Balıkesir’de trafik kaza, bir polis memuru ağır yaralı

Balıkesir’de trafik kaza, bir polis memuru ağır yaralı
Balıkesir’in Havran ilçesinde kamyonet ile sivil görevli polis aracı çarpıştı kazada bir polis memuru ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, polis memuru Ü.E. yönetimindeki 17 UT 309 Plakalı Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ve Balıkesir’e görevlendirilen otomobil ile H.K. yönetimindeki 10 GA 361 plakalı kamyonet Büyükdere ışıklığı kavşağında çarpıştı. Kazada polis aracı içinde yolcu olarak bulunan Polis Memuru H.B.B. ağır yaralandı. Yaralı polis memuru 112 Sağlık Ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis Memuru H.B.B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Balıkesir’de trafik kaza, bir polis memuru ağır yaralı
Balıkesir’in Havran ilçesinde kamyonet ile sivil görevli polis aracı çarpıştı kazada bir polis memuru ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, polis memuru Ü.E. yönetimindeki 17 UT 309 Plakalı Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ve Balıkesir’e görevlendirilen otomobil ile H.K. yönetimindeki 10 GA 361 plakalı kamyonet Büyükdere ışıklığı kavşağında çarpıştı. Kazada polis aracı içinde yolcu olarak bulunan Polis Memuru H.B.B. ağır yaralandı. Yaralı polis memuru 112 Sağlık Ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis Memuru H.B.B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.