Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlere destek mektupları yazdılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 12:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:39 1980+ kez okundu.
 

Barış Pınarı Harekatı’ndaki askerlere destek mektupları yazdılar

TÜGVA İzmir Üniversite Koordinatörlüğü; Bakırçay, Ege ve Katip Çelebi Üniversitelerinde Yeniler Kulübü Topluluğu ile “Barış Pınarı Harekatına” katılan askerlerimize destek vermek için eş zamanlı bir şekilde “Kahraman Mehmetçiğe Destek Ver” standı kurdular.
       Bu standlarda üniversite öğrencilerimiz Kahraman mehmetçiğimize moral mektupları yazdılar. Duygusal anların yaşandığı bu anlarda TÜGVA İzmir Üniversiteler Koordinatörü Mert Yeşilyurt, Bakırçay Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Yunus Emre Sarı, Katip Çelebi Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Yusuf Alkan, Ege Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Talha Bayana ortak bir şekilde:        “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini korumak, ülkeye yönelik terör tehditlerini bertaraf etmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Kurduğumuz stantlarda kağıt, kalem ve zarf alan öğrenciler, bu harekatta yer alan askerlerin yanlarında olduklarını hissettirmek için mektuplar yazdılar. Duygu ve düşüncelerini kağıda döken gençlerin mektuplarını valilik yoluyla, harekatta görev alan askerlere ileteceğiz. Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz. Hem Türkiye'deki diğer üniversitelere örnek olmak, hem de askerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla mektupları onlara göndererek, askerlerimizin manevi olarak güzel şeyler hissetmesini istiyoruz. Onların maddi bir şeye ihtiyaçları yok, devletimiz zaten karşılıyor. Fakat manevi desteğe ihtiyaçları var. Bu ülkenin gençleri olan bizler Kahraman askerlerimize minnettarız. İyi ki varlar. Onları çok seviyoruz. Sağ Salim hayırla gelmeleri için dua ediyoruz.” açıklamalarında bulundular.
TÜGVA İzmir Üniversite Koordinatörlüğü; Bakırçay, Ege ve Katip Çelebi Üniversitelerinde Yeniler Kulübü Topluluğu ile “Barış Pınarı Harekatına” katılan askerlerimize destek vermek için eş zamanlı bir şekilde “Kahraman Mehmetçiğe Destek Ver” standı kurdular.

       Bu standlarda üniversite öğrencilerimiz Kahraman mehmetçiğimize moral mektupları yazdılar. Duygusal anların yaşandığı bu anlarda TÜGVA İzmir Üniversiteler Koordinatörü Mert Yeşilyurt, Bakırçay Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Yunus Emre Sarı, Katip Çelebi Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Yusuf Alkan, Ege Üniversitesi Yeniler Topluluğu Temsilcisi Talha Bayana ortak bir şekilde:

Image

       “Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini korumak, ülkeye yönelik terör tehditlerini bertaraf etmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı desteklemek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Kurduğumuz stantlarda kağıt, kalem ve zarf alan öğrenciler, bu harekatta yer alan askerlerin yanlarında olduklarını hissettirmek için mektuplar yazdılar. Duygu ve düşüncelerini kağıda döken gençlerin mektuplarını valilik yoluyla, harekatta görev alan askerlere ileteceğiz. Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz. Hem Türkiye'deki diğer üniversitelere örnek olmak, hem de askerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla mektupları onlara göndererek, askerlerimizin manevi olarak güzel şeyler hissetmesini istiyoruz. Onların maddi bir şeye ihtiyaçları yok, devletimiz zaten karşılıyor. Fakat manevi desteğe ihtiyaçları var. Bu ülkenin gençleri olan bizler Kahraman askerlerimize minnettarız. İyi ki varlar. Onları çok seviyoruz. Sağ Salim hayırla gelmeleri için dua ediyoruz.” açıklamalarında bulundular.

Image

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.