Barselona'da da ikinci tasarım ofisini açtı

GÜNDEM/GÜNCEL 09.03.2023 - 13:03, Güncelleme: 09.03.2023 - 13:03 1983+ kez okundu.
 

Barselona'da da ikinci tasarım ofisini açtı

Sun Tekstil İngiltere, İspanya ve Türkiye’deki tasarım ofislerine bir yenisini daha ekleyerek İspanya’nın Barselona şehrinde de tasarım ofisini açtı.
 Gelecek sezonlara yüksek kaliteli ürünler sunma arzusuyla yeni kumaş tekniklerini, yeni fikirleri araştırıp, yepyeni tasarımları hayata geçiren Sun Tekstil, İsveçli perakende grubu Hennes & Mauritz (H&M) ile yaptığı işbirliğini daha önce KAP’a yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Sun Tekstil, 4.500’den fazla mağazası bulunan H&M iş birliğinin ardından İspanya’nın Barselona şehrine açtığı tasarım ofisiyle çalışmalarını sürdürecek.   Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, hazır giyim sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren ve tanınmış moda topluluklarına dahil şirketler ile ticari ilişkiler çerçevesinde, kendi tasarımlarımızdan alınan siparişler ile üretim ve satış yaptıklarını belirterek, “Dijitalleşme ve sürdürülebilirlik hedeflerinin yanı sıra insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerimizi yürütüyor; İzmir merkezde bir, İspanya La Coruna’da bir, İngiltere’de iki tasarım ofisine ek olarak şimdi de İspanya’nın Barselona şehrindeki tasarım ofisimizde modaya geleceği sunan tasarımlara imza atıp, yeni koleksiyonlar geliştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.  
Sun Tekstil İngiltere, İspanya ve Türkiye’deki tasarım ofislerine bir yenisini daha ekleyerek İspanya’nın Barselona şehrinde de tasarım ofisini açtı.

 Gelecek sezonlara yüksek kaliteli ürünler sunma arzusuyla yeni kumaş tekniklerini, yeni fikirleri araştırıp, yepyeni tasarımları hayata geçiren Sun Tekstil, İsveçli perakende grubu Hennes & Mauritz (H&M) ile yaptığı işbirliğini daha önce KAP’a yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Sun Tekstil, 4.500’den fazla mağazası bulunan H&M iş birliğinin ardından İspanya’nın Barselona şehrine açtığı tasarım ofisiyle çalışmalarını sürdürecek.

 

Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, hazır giyim sektöründe uluslararası alanda faaliyet gösteren ve tanınmış moda topluluklarına dahil şirketler ile ticari ilişkiler çerçevesinde, kendi tasarımlarımızdan alınan siparişler ile üretim ve satış yaptıklarını belirterek, “Dijitalleşme ve sürdürülebilirlik hedeflerinin yanı sıra insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerimizi yürütüyor; İzmir merkezde bir, İspanya La Coruna’da bir, İngiltere’de iki tasarım ofisine ek olarak şimdi de İspanya’nın Barselona şehrindeki tasarım ofisimizde modaya geleceği sunan tasarımlara imza atıp, yeni koleksiyonlar geliştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.