Başkan Adayı Çayır: Başarılı olacağımıza inancım tam!

EGE HABERLERİ 20.02.2024 - 01:04, Güncelleme: 20.02.2024 - 01:04 2950+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çayır: Başarılı olacağımıza inancım tam!

Seçim çalışmaları kapsamında Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, "Vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" dedi.
  31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ziyaretlerini sürdürerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çayır, Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan ve taleplerini not eden Çayır, "Bornova'nın her mahallesi gibi Pınarbaşı da hak ettiği hizmeti alacak. Birlikte çalışarak Pınarbaşı'nı daha da güzelleştireceğimize inanıyorum" mesajı verdi. Bölgedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Çayır, mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. "Ben Bornova'yı bilirim, Bornovalılar da beni bilir, vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" diyen Çayır, gelinen süreçte her kesimden ve her mahalleden aldığı büyük destekle çalışmalarına devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, "Vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" dedi.

 

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ziyaretlerini sürdürerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çayır, Pınarbaşı Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan ve taleplerini not eden Çayır, "Bornova'nın her mahallesi gibi Pınarbaşı da hak ettiği hizmeti alacak. Birlikte çalışarak Pınarbaşı'nı daha da güzelleştireceğimize inanıyorum" mesajı verdi.

Bölgedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Adayı Çayır, mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Ben Bornova'yı bilirim, Bornovalılar da beni bilir, vatandaşlarımızın destekleri ile her konuda başarılı olacağımıza olan inancım tamdır" diyen Çayır, gelinen süreçte her kesimden ve her mahalleden aldığı büyük destekle çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.