Başkan Adayı Çayır: Birlikte çalışmaya hazırız!

EGE HABERLERİ 20.02.2024 - 22:15, Güncelleme: 20.02.2024 - 22:15 2735+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çayır: Birlikte çalışmaya hazırız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Kocatepe’yi ziyaret eden Başkan Adayı Çayır, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Doğanlar Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtarımız Eyüp Kocatepe ile bir araya geldik. Doğanlar’ın güzelleşmesi ve gelişmesi için birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Muhtarımız Eyüp Kocatepe’ye misafirperverliği ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı Başkan Adayı Çayır, Doğanlar Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Kocatepe’yi ziyaret eden Başkan Adayı Çayır, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, “Doğanlar Mahallesi’ni ziyaret ederek muhtarımız Eyüp Kocatepe ile bir araya geldik. Doğanlar’ın güzelleşmesi ve gelişmesi için birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Muhtarımız Eyüp Kocatepe’ye misafirperverliği ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı

Başkan Adayı Çayır, Doğanlar Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.