Başkan Oran, öğle yemeğinde ÇEŞKA'yı ziyaret etti

EGE HABERLERİ 23.12.2023 - 10:35, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:35 2942+ kez okundu.
 

Başkan Oran, öğle yemeğinde ÇEŞKA'yı ziyaret etti

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, ÇEŞKA Kadın Girişimi Kooperatifini ziyaret etti.
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, öğle yemeğini, Çeşme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA)'ni ziyaret etti. ÇEŞKA'da öğle yemeği yiyen Başkan M. Ekrem Oran, kadınlarla sohbet etti. Kadınların, el emeklerini de değerlendiren Başkan Oran, kadınların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Çeşmeli üretici kadınların kurduğu Çeşme Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifinde kadınlar, el işleri ve çeşitli hediyelikler üretiyor. Kadınlar öte yandan, üretim yaptıkları atölyelerini sergi ve satış alanı olarak düzenleyerek istihdama katkı koyuyor.
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, ÇEŞKA Kadın Girişimi Kooperatifini ziyaret etti.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, öğle yemeğini, Çeşme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (ÇEŞKA)'ni ziyaret etti.

ÇEŞKA'da öğle yemeği yiyen Başkan M. Ekrem Oran, kadınlarla sohbet etti.

Kadınların, el emeklerini de değerlendiren Başkan Oran, kadınların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Çeşmeli üretici kadınların kurduğu Çeşme Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifinde kadınlar, el işleri ve çeşitli hediyelikler üretiyor.

Kadınlar öte yandan, üretim yaptıkları atölyelerini sergi ve satış alanı olarak düzenleyerek istihdama katkı koyuyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.