Bayraklı’ya Serdar Sandal'dan kentsel dönüşüm müjdesi

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 23.11.2023 - 11:04, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:04 3713+ kez okundu.
 

Bayraklı’ya Serdar Sandal'dan kentsel dönüşüm müjdesi

Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana, Bayraklı'daki kentleşme için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklılara bir kentsel dönüşüm müjdesi daha verdi.
Göreve geldiğinden bu yana İzmir'in Kalbi Bayraklı sloganı ile, Bayraklılara daha konforlu ve modern bir yaşam sunan Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. "İZMİR'İN KALBİ BAYRAKLI DAHA GÜZELLEŞİYOR" Cengizhan hattında gerçekleştirilecek yeni kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çeken Başkan Serdar Sandal, " 60 hektar alanın tamamının bir bütünsellik içerisinde dönüştürülmesini çok önemsiyoruz. Burada artık ulaşım problemini kendi içinde çözmüş bir yapıdan bahsediyoruz. Artık Bayraklı'ya baktığımızda çağdaş, modern bir Bayraklı göreceğiz" dedi. Başkan Sandal öte yandan vatandaşların kentsel dönüşümden memnuniyetini ise "Kentsel dönüşümde vatandaş belki de ilk defa belediyenin önünde. Bizim iknamıza gerek yok, onlar bizden talep ediyorlar" cümleleri ile dile getirdi. Başkan Sandal sözlerini "İzmir’in kalbi Bayraklı artık daha görünür olacak" cümleleri ile sonlandırdı.
Belediye Başkanı seçildiğinden bu yana, Bayraklı'daki kentleşme için önemli adımlar atan Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklılara bir kentsel dönüşüm müjdesi daha verdi.

Göreve geldiğinden bu yana İzmir'in Kalbi Bayraklı sloganı ile, Bayraklılara daha konforlu ve modern bir yaşam sunan Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-40.jpeg

"İZMİR'İN KALBİ BAYRAKLI DAHA GÜZELLEŞİYOR"

Cengizhan hattında gerçekleştirilecek yeni kentsel dönüşüm çalışmalarına dikkat çeken Başkan Serdar Sandal, " 60 hektar alanın tamamının bir bütünsellik içerisinde dönüştürülmesini çok önemsiyoruz. Burada artık ulaşım problemini kendi içinde çözmüş bir yapıdan bahsediyoruz. Artık Bayraklı'ya baktığımızda çağdaş, modern bir Bayraklı göreceğiz" dedi.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-45.jpeg

Başkan Sandal öte yandan vatandaşların kentsel dönüşümden memnuniyetini ise "Kentsel dönüşümde vatandaş belki de ilk defa belediyenin önünde. Bizim iknamıza gerek yok, onlar bizden talep ediyorlar" cümleleri ile dile getirdi.

whatsapp-image-2023-11-23-at-10-09-44-1.jpeg

Başkan Sandal sözlerini "İzmir’in kalbi Bayraklı artık daha görünür olacak" cümleleri ile sonlandırdı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.