Benzin ve otogaza dev zam geliyor!

FİNANS/EKONOMİ 10.06.2022 - 13:01, Güncelleme: 10.06.2022 - 13:01 2800+ kez okundu.
 

Benzin ve otogaza dev zam geliyor!

Bu gece benzin ve otogaza büyük zam geliyor. İki gün önce motorine de büyük zam gelmişti.
Döviz kurları ve enerji fiyatlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılmasını beraberinde getirmeye devam ediyor. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 18 kuruş, otogaz 55 kuruş zamlanacak. Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İzmir’de 28,53 TL’ye, İstanbul’da 28,41 TL’ye, Ankara’da 28,52 TL’ye yükselecek. Otogazın litre fiyatı ise İstanbul’da yaklaşık olarak 12,40 TL’ye yükselecek. Otogaz fiyatı iller, ilçeler ve bayiler arasında belirgin farklılık gösterebiliyor.
Bu gece benzin ve otogaza büyük zam geliyor. İki gün önce motorine de büyük zam gelmişti.

Döviz kurları ve enerji fiyatlarındaki artış, akaryakıt fiyatlarında rekor üstüne rekor kırılmasını beraberinde getirmeye devam ediyor.

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 18 kuruş, otogaz 55 kuruş zamlanacak.

Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İzmir’de 28,53 TL’ye, İstanbul’da 28,41 TL’ye, Ankara’da 28,52 TL’ye yükselecek.

Otogazın litre fiyatı ise İstanbul’da yaklaşık olarak 12,40 TL’ye yükselecek. Otogaz fiyatı iller, ilçeler ve bayiler arasında belirgin farklılık gösterebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.