BERGAMA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ WHATSAPP HATTI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

EGE HABERLERİ 19.07.2023 - 10:53, Güncelleme: 19.07.2023 - 10:55 3317+ kez okundu.
 

BERGAMA BELEDİYESİ ÇÖZÜM MERKEZİ WHATSAPP HATTI ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

Bergama ile ilgili tüm sorunlar, yardıma ihtiyaç konular için Çözüm Merkezi’miz yanınızda.
Habergündemim - Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi Whatsapp hattı ile Bergama Belediyesi'ne ulaşmak bir telefon uzağınızda. Sorunların tüm çözümü için 0232 632 80 05 numaralı whatsapp hattından ister video atın, ister yazın, isterseniz arayın. Tüm talep, öneri ve bildirimleriniz Çözüm Merkezi’miz tarafından kaydediliyor, sorunlarınız ekiplerimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.
Bergama ile ilgili tüm sorunlar, yardıma ihtiyaç konular için Çözüm Merkezi’miz yanınızda.

Habergündemim -

Bergama Belediyesi Çözüm Merkezi Whatsapp hattı ile Bergama Belediyesi'ne ulaşmak bir telefon uzağınızda. Sorunların tüm çözümü için 0232 632 80 05 numaralı whatsapp hattından ister video atın, ister yazın, isterseniz arayın. Tüm talep, öneri ve bildirimleriniz Çözüm Merkezi’miz tarafından kaydediliyor, sorunlarınız ekiplerimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.