Bergama siyasi tercihini değiştirdi, CHP adayı Tanju Çelik yeni belediye başkanı seçildi

SİYASET/POLİTİKA 01.04.2024 - 09:09, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:16 891+ kez okundu.
 

Bergama siyasi tercihini değiştirdi, CHP adayı Tanju Çelik yeni belediye başkanı seçildi

Bergama ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Tanju Çelik, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Bergama Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Bergama ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. TANJU ÇELİK KİMDİR? İzmir'in Bergama ilçesinde 1972'de doğan Dr. Tanju Çelik, lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Çelik, doktorluk görevine 1999 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde başladı. 2023'teki genel seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olan Çelik evli ve 2 çocuk babasıdır.
Bergama ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Tanju Çelik, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama Belediye Başkan Adayı Tanju Çelik, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Bergama Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Bergama ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

TANJU ÇELİK KİMDİR?

İzmir'in Bergama ilçesinde 1972'de doğan Dr. Tanju Çelik, lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Çelik, doktorluk görevine 1999 yılında İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde başladı. 2023'teki genel seçimlerinde CHP'den milletvekili aday adayı olan Çelik evli ve 2 çocuk babasıdır.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.