Bergama'da Şok Gelişme: Dereköy’de Havan Mermisi Bulundu

EGE HABERLERİ 24.09.2024 - 17:24, Güncelleme: 24.09.2024 - 17:24 76 kez okundu.
 

Bergama'da Şok Gelişme: Dereköy’de Havan Mermisi Bulundu

İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde, bir evde yapılan tadilat çalışmaları sırasında havan mermisi bulundu.
Olay, mahallede kısa süreli paniğe yol açarken, Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hemen bölgeyi güvenlik şeridine aldı ve incelemeler başlattı. Jandarma Müdahalesi ve Güvenlik Önlemleri Evde tadilat yapılırken fark edilen havan mermisi, jandarma ekiplerinin hızlı müdahalesi ile koruma altına alındı. İzmir’den özel olarak çağrılan bomba imha ekipleri, güvenlik önlemleri alarak havan mermisini kontrollü bir şekilde imha etti. Güvenlik şeridiyle çevrilen bölge, ekipler tarafından detaylı bir şekilde incelendi. Kriminal İnceleme Başlatıldı Kontrollü patlatma işleminin ardından havan mermisi, kriminal incelemeler yapılmak üzere laboratuvara gönderildi. Uzmanlar, merminin hangi döneme ait olduğu ve nasıl oraya geldiği konusunda detaylı araştırmalarını sürdürecek. Herhangi Bir Yaralanma Yok Olay sırasında ne bir yaralanma ne de maddi hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, kısa süreli bir tedirginlik yaşasa da güvenlik önlemlerinin alınmasıyla rahatladı. Olay yerindeki çalışmaların ardından mahallede hayat normale döndü.
İzmir’in Bergama ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi’nde, bir evde yapılan tadilat çalışmaları sırasında havan mermisi bulundu.

Olay, mahallede kısa süreli paniğe yol açarken, Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hemen bölgeyi güvenlik şeridine aldı ve incelemeler başlattı.

Jandarma Müdahalesi ve Güvenlik Önlemleri

Evde tadilat yapılırken fark edilen havan mermisi, jandarma ekiplerinin hızlı müdahalesi ile koruma altına alındı. İzmir’den özel olarak çağrılan bomba imha ekipleri, güvenlik önlemleri alarak havan mermisini kontrollü bir şekilde imha etti. Güvenlik şeridiyle çevrilen bölge, ekipler tarafından detaylı bir şekilde incelendi.

Kriminal İnceleme Başlatıldı

Kontrollü patlatma işleminin ardından havan mermisi, kriminal incelemeler yapılmak üzere laboratuvara gönderildi. Uzmanlar, merminin hangi döneme ait olduğu ve nasıl oraya geldiği konusunda detaylı araştırmalarını sürdürecek.

Herhangi Bir Yaralanma Yok

Olay sırasında ne bir yaralanma ne de maddi hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, kısa süreli bir tedirginlik yaşasa da güvenlik önlemlerinin alınmasıyla rahatladı. Olay yerindeki çalışmaların ardından mahallede hayat normale döndü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.