Bir kütüphanede bizden

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 02:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2698+ kez okundu.
 

Bir kütüphanede bizden

TÜGVA ALİAĞA'NIN BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN KAMPANYASI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.
İzmir’in Aliağa ilçesinde yürütülen BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN kitap kampanyasına destek için TÜGVA İzmir İl Başkan Yardımcısı/ Kadın ve Aile Koordinatörü  Av. Gizem Elif BÜYÜKYILDIRIM, Aliağa İlçe Temsilcisi Muhammed KESKİN,Habergündemim yazarlarından Eğitimci-Yazar Ravza ZEYBEK ve  Eğitimci-yazar Ergün DUR  Aliağa Belediye Başkanı Av. Serkan ACAR'ı makamında ziyaret etti.  Sıcak bir atmosfer havasında geçen görüşmede  BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN kampanyası hakkında bilgi verildi. Aliağa Belediye Başkanı Av. Serkan ACAR yapılan bu mânâ dolu hizmet için ellerinden gelen ne ise yapacaklarını söyleyerek destek sözü verdi.  Ardından kitap kampanyası çalışmalarıyla  ilgili Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ'e ve Şube Müdürü Cebrail ASLAN'a bilgiler vererek Gerek Belediye Başkanı Serkan ACAR,  gerekse ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ kitap kampanyasından memnuniyetlerini Habergündemim ekibi ille paylaştı.  Görüşmeler sonunda yazarlarımızdan  Eğitimci-Yazar Ergün DUR ve Eğitimci-Yazar Ravza ZEYBEK Aliağa Belediyesi Başkanı Av. Serkan ACAR a , Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ'e ve Şube Müdürü Cebrail ASLAN'a imzalı kitaplarını hediye etti
TÜGVA ALİAĞA'NIN BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN KAMPANYASI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

İzmir’in Aliağa ilçesinde yürütülen BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN kitap kampanyasına destek için TÜGVA İzmir İl Başkan Yardımcısı/ Kadın ve Aile Koordinatörü  Av. Gizem Elif BÜYÜKYILDIRIM, Aliağa İlçe Temsilcisi Muhammed KESKİN,Habergündemim yazarlarından Eğitimci-Yazar Ravza ZEYBEK ve  Eğitimci-yazar Ergün DUR  Aliağa Belediye Başkanı Av. Serkan ACAR'ı makamında ziyaret etti. 

Sıcak bir atmosfer havasında geçen görüşmede  BİR KÜTÜPHANEDE BİZ'DEN kampanyası hakkında bilgi verildi.

Aliağa Belediye Başkanı Av. Serkan ACAR yapılan bu mânâ dolu hizmet için ellerinden gelen ne ise yapacaklarını söyleyerek destek sözü verdi. 

Ardından kitap kampanyası çalışmalarıyla  ilgili Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ'e ve Şube Müdürü Cebrail ASLAN'a bilgiler vererek Gerek Belediye Başkanı Serkan ACAR,  gerekse ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ kitap kampanyasından memnuniyetlerini Habergündemim ekibi ille paylaştı. 

Görüşmeler sonunda yazarlarımızdan  Eğitimci-Yazar Ergün DUR ve Eğitimci-Yazar Ravza ZEYBEK Aliağa Belediyesi Başkanı Av. Serkan ACAR a , Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AKYÜZ'e ve Şube Müdürü Cebrail ASLAN'a imzalı kitaplarını hediye etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.