Bornova'da ekmek yapımının incelikleri öğretilecek

EĞİTİM (Medya ege) - Medya ege | 04.01.2024 - 08:39, Güncelleme: 04.01.2024 - 08:39 2104+ kez okundu.
 

Bornova'da ekmek yapımının incelikleri öğretilecek

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Fransız Ekmekleri Yapım Atölyesi ile Bornovalılar, baget ve hamburger ekmeği yapmanın inceliklerini öğrenecek.
Bornova Belediyesi, Urla Eğitimciler ve Şefler Derneği iş birliğinde Fransız Ekmekleri Yapım Atölyesi düzenleyecek. Eğitmenliğini Chef Batuhan Öztürk'ün yapacağı atölyede vatandaşlara, baget ve hamburger ekmeği yapımının incelikleri öğretilecek. Kontenjan sınırı bulunan ve 2 gün sürecek olan atölye etkinliği, 8-9 Ocak tarihlerinde Evka 3 Mutfak Atölyesi'nde gerçekleştirilecek. Atölyeye katılmak isteyenler 0232 999 29 29 (Dahili: 4813-4814-4815) numaralı hat üzerinden kayıt yaptırabiliyor. Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda ise; "Baget ve hamburger ekmeği yapımının inceliklerini öğrenebileceğiniz keyifli atölyemize katılın!" ifadeleriyle vatandaşlara davette bulunuldu.
Bornova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Fransız Ekmekleri Yapım Atölyesi ile Bornovalılar, baget ve hamburger ekmeği yapmanın inceliklerini öğrenecek.

Bornova Belediyesi, Urla Eğitimciler ve Şefler Derneği iş birliğinde Fransız Ekmekleri Yapım Atölyesi düzenleyecek. Eğitmenliğini Chef Batuhan Öztürk'ün yapacağı atölyede vatandaşlara, baget ve hamburger ekmeği yapımının incelikleri öğretilecek.

Kontenjan sınırı bulunan ve 2 gün sürecek olan atölye etkinliği, 8-9 Ocak tarihlerinde Evka 3 Mutfak Atölyesi'nde gerçekleştirilecek.

Atölyeye katılmak isteyenler 0232 999 29 29 (Dahili: 4813-4814-4815) numaralı hat üzerinden kayıt yaptırabiliyor.

Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yapılan paylaşımda ise; "Baget ve hamburger ekmeği yapımının inceliklerini öğrenebileceğiniz keyifli atölyemize katılın!" ifadeleriyle vatandaşlara davette bulunuldu.

gc5-y5bw0aau6z7.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.