Bu resim turizm ilçesi Dikili'den

GÜNDEM/GÜNCEL 05.07.2023 - 12:00, Güncelleme: 05.07.2023 - 12:27 2961+ kez okundu.
 

Bu resim turizm ilçesi Dikili'den

İnşaat, evsel ve plastik atıkların ilçenin merkezine atılmasına vatandaşlar, halk sağlığının tehlikeye atıldığını vurgulayarak tepki gösteriyor.Dikilide ise yetkililer duymuyor
Dikili ilçe merkezine atılan hafriyat ve çöpler çevre ve insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyoyor İzmir'in yazlık ilçelerinden olan ve yaz aylarında nüfusu milyonun üzerine çıkan Dikili'nin denetimsizliğine tepki gösteren vatandaşlar, Dikili Belediyesi ve Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün çevre kirliliğine sessiz kaldığını dile getiriyor. Sosyal medya üzerinden lağımların dışarı aktığını paylaşan vatandaşların sesi duyulmak istemiyor. Belediye Başkanı Kırgöz'e seslenen vatandaşlar "Dikili, İzmir'in göz bebeği ilçelerinden biri. Yaz aylarında nüfusumuz daha da artıyor. Belediyenin bu aylarda daha denetim yapması gerekirken ilçe merkezine atılan her türlü çöpe göz yumuyor. Belediye Başkanı bunları görmüyor mu? Buraya atılan atıkların arasında inşaat atıkları dahi var. Dikili'de halk sağlığı hiçe sayılıyor. Bir an önce bu kirliliğin önüne geçilmeli" cümleleri ile tepkisini dile getiriyor.
İnşaat, evsel ve plastik atıkların ilçenin merkezine atılmasına vatandaşlar, halk sağlığının tehlikeye atıldığını vurgulayarak tepki gösteriyor.Dikilide ise yetkililer duymuyor

Dikili ilçe merkezine atılan hafriyat ve çöpler çevre ve insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyoyor

İzmir'in yazlık ilçelerinden olan ve yaz aylarında nüfusu milyonun üzerine çıkan Dikili'nin denetimsizliğine tepki gösteren vatandaşlar, Dikili Belediyesi ve Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ün çevre kirliliğine sessiz kaldığını dile getiriyor.

Sosyal medya üzerinden lağımların dışarı aktığını paylaşan vatandaşların sesi duyulmak istemiyor.

Belediye Başkanı Kırgöz'e seslenen vatandaşlar "Dikili, İzmir'in göz bebeği ilçelerinden biri. Yaz aylarında nüfusumuz daha da artıyor. Belediyenin bu aylarda daha denetim yapması gerekirken ilçe merkezine atılan her türlü çöpe göz yumuyor. Belediye Başkanı bunları görmüyor mu? Buraya atılan atıkların arasında inşaat atıkları dahi var. Dikili'de halk sağlığı hiçe sayılıyor. Bir an önce bu kirliliğin önüne geçilmeli" cümleleri ile tepkisini dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.