BU ZOR GÜNLERDE MUTLU BİR HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 20:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1481+ kez okundu.
 

BU ZOR GÜNLERDE MUTLU BİR HABER

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında zor günlerde güzel bir haber var
Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında görevli şöför personel Mustafa Sevdican mutluluğa ilk adımı atmak adına bugün mesai arkadaşları ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla yoğun yağmur ve rüzgar altında hayatını ömür boyu birleştirmek adına Güneş Pehlivana evlilik teklif etti . Muhteşem görüntülerin ve anların yer aldığı evlilik teklifinde evet cevabını duyarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.  Bu zor pandemi döneminde  daha fazla gayret ve özveri ile çalışan mezarlıklar dairesi başkanlığı çalışanları bu mutlu gün ile birazda olsa neşe buldu  Habergündemim ekibi olarak Mustafa Sevdican ve Güneş Pehlivana mutluluklar diliyoruz ..
İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında zor günlerde güzel bir haber var

Mezarlıklar Dairesi Başkanlığında görevli şöför personel Mustafa Sevdican mutluluğa ilk adımı atmak adına bugün mesai arkadaşları ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla yoğun yağmur ve rüzgar altında hayatını ömür boyu birleştirmek adına Güneş Pehlivana evlilik teklif etti .

Muhteşem görüntülerin ve anların yer aldığı evlilik teklifinde evet cevabını duyarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. 

Bu zor pandemi döneminde  daha fazla gayret ve özveri ile çalışan mezarlıklar dairesi başkanlığı çalışanları bu mutlu gün ile birazda olsa neşe buldu 

Habergündemim ekibi olarak Mustafa Sevdican ve Güneş Pehlivana mutluluklar diliyoruz ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.