Buca Belediyesi'nden ücretsiz kamp

TURİZM/GEZİ/MACERA 04.10.2023 - 08:33, Güncelleme: 04.10.2023 - 08:33 2702+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi'nden ücretsiz kamp

Buca Belediyesi, üniversiteli gençlere yönelik ücretsiz kamp düzenleyecek.
Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsünü ilçe sınırlarında barındıran Buca’da, belediye, üniversiteli gençlere yönelik bir kamp düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kamp, Kaynaklar’da bulunan Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezinde yapılacak. 6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek kamp için 6 Ekim’de saat 8.30-19.00 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak. Buca Belediyesi kampta gençlere dolu dolu bir program da hazırladı. Programda Kamp oyunlarından 80-90’lar partisine, yogadan, heykel yapım, resim atölyelerine, zumbadan, ColorFesT_Dj performansları ve Kaset konserine birçok etkinlik yer alacak. Gençler Bu Kampta sloganıyla gerçekleştirilecek kampa ilişkin Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Üniversite okumaya kentimize gelen gençler, hepiniz hoş geldiniz.. Buca'mızın güzellikleri keşfetmeye bu kamp ile başlayabilirsiniz” ifadeleri ile davette bulunuldu.
Buca Belediyesi, üniversiteli gençlere yönelik ücretsiz kamp düzenleyecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsünü ilçe sınırlarında barındıran Buca’da, belediye, üniversiteli gençlere yönelik bir kamp düzenleyecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kamp, Kaynaklar’da bulunan Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezinde yapılacak.

6-7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek kamp için 6 Ekim’de saat 8.30-19.00 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.

Buca Belediyesi kampta gençlere dolu dolu bir program da hazırladı. Programda Kamp oyunlarından 80-90’lar partisine, yogadan, heykel yapım, resim atölyelerine, zumbadan, ColorFesT_Dj performansları ve Kaset konserine birçok etkinlik yer alacak.

Gençler Bu Kampta sloganıyla gerçekleştirilecek kampa ilişkin Buca Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Üniversite okumaya kentimize gelen gençler, hepiniz hoş geldiniz.. Buca'mızın güzellikleri keşfetmeye bu kamp ile başlayabilirsiniz” ifadeleri ile davette bulunuldu.

f7c3pkcwaaafvu6.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.