Bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyoruz

GÜNDEM/GÜNCEL 31.10.2023 - 00:38, Güncelleme: 31.10.2023 - 00:43 1889+ kez okundu.
 

Bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyoruz

İzmir'in Dikili ilçesinde Chp'li Dikili belediyesi hayvan barınağında çekildiği iddia edilen görüntüler yürek parçalar cinsten.
Dikili belediyesine ait olduğu iddia edilen hayvan barınağında küçük bir köpek yavrusunun büyük köpekler tarafından öldürülüp yenmeye başladığı görüntülendi.  Dikili belediyesine ait hayvan barınagında çekildiği iddia edilen video kısa zamanda sosyal medyada herkes tarafından paylaşıldı.  Dikilinin rasimi isimli sosyal medya kullanıcısı durumu ve videoyu içler acısı sözleri ile servis etti. Dikilinin rasimi isimli sosyal medya kullanıcısı paylaşımında  Adil Kırgöz yönetimindeki dikili belediyesi hayvan barinagindaki içler acısı son durum budur küçük köpek yavruları ile uğraşmamak için büyük köpeklerin yanına birakilmaktadir bu sebeble küçük yavru köpekler büyükler tarafından parçalanıp yenmektedir amaç sokaktan köpek toplamak değil onları yok etmektir lutfen tüm hayvanseverler ricam bu görüntüyü paylaşıp herkesin görmesini sağlamaktır belki sesimizi bu şekilde duyurabilir #adilkirgoz un gerçek yüzünü ortaya çıkarır bir hayvan düşmanı olduğunu kanıtlarız bu olayı kendine defalarca anlatmamıza rağmen konu ile ilgilenmemistir. Dikilinin Rasimi
İzmir'in Dikili ilçesinde Chp'li Dikili belediyesi hayvan barınağında çekildiği iddia edilen görüntüler yürek parçalar cinsten.

Dikili belediyesine ait olduğu iddia edilen hayvan barınağında küçük bir köpek yavrusunun büyük köpekler tarafından öldürülüp yenmeye başladığı görüntülendi. 

Dikili belediyesine ait hayvan barınagında çekildiği iddia edilen video kısa zamanda sosyal medyada herkes tarafından paylaşıldı. 

Dikilinin rasimi isimli sosyal medya kullanıcısı durumu ve videoyu içler acısı sözleri ile servis etti.

Dikilinin rasimi isimli sosyal medya kullanıcısı paylaşımında 

Adil Kırgöz yönetimindeki dikili belediyesi hayvan barinagindaki içler acısı son durum budur küçük köpek yavruları ile uğraşmamak için büyük köpeklerin yanına birakilmaktadir bu sebeble küçük yavru köpekler büyükler tarafından parçalanıp yenmektedir amaç sokaktan köpek toplamak değil onları yok etmektir lutfen tüm hayvanseverler ricam bu görüntüyü paylaşıp herkesin görmesini sağlamaktır belki sesimizi bu şekilde duyurabilir #adilkirgoz un gerçek yüzünü ortaya çıkarır bir hayvan düşmanı olduğunu kanıtlarız bu olayı kendine defalarca anlatmamıza rağmen konu ile ilgilenmemistir. Dikilinin Rasimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.