Çaldığı traktör ve römorkla yakalandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2022 - 11:07, Güncelleme: 16.12.2022 - 11:07 868+ kez okundu.
 

Çaldığı traktör ve römorkla yakalandı

Çaldığı traktör ve römorkla yakalandı
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde traktör ve römork çalan şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Elperek Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde yaşayan H.Ş., evinin önünden 54 RD 537 plakalı traktörünün çalındığını polis ekiplerine bildirdi. Harekete geçen ekipler, şüphelinin E.Ö. olduğunu belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli, traktör ve arkasına takılı römork ile Çardak Mahallesi’nde yakalandı. Ekipler traktör ve römorku sahiplerine teslim ederken, gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Çaldığı traktör ve römorkla yakalandı

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde traktör ve römork çalan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Elperek Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde yaşayan H.Ş., evinin önünden 54 RD 537 plakalı traktörünün çalındığını polis ekiplerine bildirdi. Harekete geçen ekipler, şüphelinin E.Ö. olduğunu belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli, traktör ve arkasına takılı römork ile Çardak Mahallesi’nde yakalandı. Ekipler traktör ve römorku sahiplerine teslim ederken, gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.