Çevre Bakanlığı bu bacaları denetliyor mu?

20.04.2022 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2022 - 01:20 5436+ kez okundu.
 

Çevre Bakanlığı bu bacaları denetliyor mu?

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir çok fabrika bulunuyor ve bu fabrikalar 24 saat duman salımı yapıyor. Çevre Bakanlığı bu fabrikalardaki baca filtrelerini kontrol ediyor mu?
İzmir'in Aliağa ilçesinde bir çok fabrika bulunuyor ve bu fabrikalar 24 saat duman salımı yapıyor. Çevre Bakanlığı bu fabrikalardaki baca filtrelerini kontrol ediyor mu? Bu fabrikalar İzmir'in havasına ne kadar zarar veriyor? Çevre kanunlarına göre fabrika bacalarına özel bir filtre takılması zorunlu peki bu fabrikalar bacalarına filtre takıyorlar mı bunun denetlemesini kim yapıyor?   TEMİZ BİR HAVA İÇİN FİLTRE ŞART!   Fabrikaların çevreye saldıları dumanın filtreden geçerek çevreye en az zarar verecek şekilde salınımı yapılmalıdır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu konuda bir çalışma yürüttüğü görülmemekle birlikte filtre kullanmadan çalışan fabrikalar havayı kirletmeye devam ediyor. İzmir'de hangi fabrikalarda 'baca filtresi' yok? Çok yakında...
İzmir'in Aliağa ilçesinde bir çok fabrika bulunuyor ve bu fabrikalar 24 saat duman salımı yapıyor. Çevre Bakanlığı bu fabrikalardaki baca filtrelerini kontrol ediyor mu?

İzmir'in Aliağa ilçesinde bir çok fabrika bulunuyor ve bu fabrikalar 24 saat duman salımı yapıyor. Çevre Bakanlığı bu fabrikalardaki baca filtrelerini kontrol ediyor mu? Bu fabrikalar İzmir'in havasına ne kadar zarar veriyor?

Çevre kanunlarına göre fabrika bacalarına özel bir filtre takılması zorunlu peki bu fabrikalar bacalarına filtre takıyorlar mı bunun denetlemesini kim yapıyor?

 

TEMİZ BİR HAVA İÇİN FİLTRE ŞART!

 

Fabrikaların çevreye saldıları dumanın filtreden geçerek çevreye en az zarar verecek şekilde salınımı yapılmalıdır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bu konuda bir çalışma yürüttüğü görülmemekle birlikte filtre kullanmadan çalışan fabrikalar havayı kirletmeye devam ediyor. İzmir'de hangi fabrikalarda 'baca filtresi' yok? Çok yakında...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.