CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı

GÜNDEM/GÜNCEL 02.10.2024 - 15:32, Güncelleme: 02.10.2024 - 15:32 85 kez okundu.
 

CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız, Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alındı

Bilecik’te hazine arazisinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda, CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız gözaltına alındı.
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Bayırköy Beldesi'nde hazine arazisine uyuşturucu ekildiği ihbarını aldı. Hemen harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonda arazide ekili haldeki kenevir bitkilerini sulayan şahsı suçüstü yakaladı. Yapılan incelemelerde, şahsın CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız olduğu tespit edildi. Babasının arazisinde de kenevir bulundu Operasyon kapsamında, Osman Kaygısız’ın babası ve aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkan Yardımcısı olan kişinin arazisinde de kurutulmaya bırakılmış bir miktar kenevir ele geçirildi. Kaygısız'ın üzerinde yapılan aramada ise 35 gram esrar, 2 gram kenevir tohumu, 1 gram metamfetamin ve uyuşturucu içme aparatı olarak bilinen "payp" ele geçirildi. Operasyonun ardından Osman Kaygısız, gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı. Şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor Yakalanan şahsın uyuşturucu ekimi ve ticaretiyle ilgili yürütülen soruşturma devam ederken, CHP'li yetkililerin konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadığı öğrenildi. Osman Kaygısız’ın gözaltına alınması, yerel kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
Bilecik’te hazine arazisinde yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda, CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız gözaltına alındı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Bayırköy Beldesi'nde hazine arazisine uyuşturucu ekildiği ihbarını aldı. Hemen harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonda arazide ekili haldeki kenevir bitkilerini sulayan şahsı suçüstü yakaladı. Yapılan incelemelerde, şahsın CHP Bayırköy Belde Başkanı Osman Kaygısız olduğu tespit edildi.

Babasının arazisinde de kenevir bulundu

Operasyon kapsamında, Osman Kaygısız’ın babası ve aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkan Yardımcısı olan kişinin arazisinde de kurutulmaya bırakılmış bir miktar kenevir ele geçirildi. Kaygısız'ın üzerinde yapılan aramada ise 35 gram esrar, 2 gram kenevir tohumu, 1 gram metamfetamin ve uyuşturucu içme aparatı olarak bilinen "payp" ele geçirildi. Operasyonun ardından Osman Kaygısız, gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor

Yakalanan şahsın uyuşturucu ekimi ve ticaretiyle ilgili yürütülen soruşturma devam ederken, CHP'li yetkililerin konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadığı öğrenildi. Osman Kaygısız’ın gözaltına alınması, yerel kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.