Çiğli Belediyesi konforlu ulaşım için çalışıyor

EGE HABERLERİ 20.12.2023 - 08:28, Güncelleme: 20.12.2023 - 08:28 3228+ kez okundu.
 

Çiğli Belediyesi konforlu ulaşım için çalışıyor

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ahmet Efendi Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek katılımcı yönetim anlayışını sürdürüyor. Ahmet Efendi Mahallesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, mahalle muhtarı ile bir araya da gelerek, görüş ve önerilerini dinledi. Gümrükçü, yapılan çalışmalar ile ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak halkı bilgilendirdi. Başkan Gümrükçü, paylaşımına "1102 sokakta sürdürdüğümüz asfaltlama ve tretuvar çalışmalarımızı inceledik. Vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz" notunu düştü.
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Ahmet Efendi Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçede gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek katılımcı yönetim anlayışını sürdürüyor.

gbsv4enwiaajw4r.jpeg

Ahmet Efendi Mahallesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, mahalle muhtarı ile bir araya da gelerek, görüş ve önerilerini dinledi.

Gümrükçü, yapılan çalışmalar ile ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak halkı bilgilendirdi.

gbsv4eqwiaaurrb.jpeg

Başkan Gümrükçü, paylaşımına "1102 sokakta sürdürdüğümüz asfaltlama ve tretuvar çalışmalarımızı inceledik. Vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmak adına çalışmaya devam edeceğiz" notunu düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.