Çocuk parkında korkutan patlama!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 15:38, Güncelleme: 21.11.2022 - 15:38 786+ kez okundu.
 

Çocuk parkında korkutan patlama!

Çocuk parkında korkutan patlama
Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bir çocuk parkında meydana gelen patlama korkuttu. Olay, Kaynarca ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkında meydana geldi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekiplerce yangın kontrol altına alındı. Öte yandan, patlama anında parkta herhangi bir kişinin olmaması ise yüreklere su serpti. Konuya ilişkin inceleme başlatılırken, ilk belirlemelere ise parktaki tiner tüplerinin patladığı ileri sürüldü.
Çocuk parkında korkutan patlama

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bir çocuk parkında meydana gelen patlama korkuttu.
Olay, Kaynarca ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkında meydana geldi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekiplerce yangın kontrol altına alındı. Öte yandan, patlama anında parkta herhangi bir kişinin olmaması ise yüreklere su serpti. Konuya ilişkin inceleme başlatılırken, ilk belirlemelere ise parktaki tiner tüplerinin patladığı ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.