DAİB inşaat ve yapı malzemeleri sektörü Sırbistan’da

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 10:11, Güncelleme: 08.10.2022 - 10:27 1319+ kez okundu.
 

DAİB inşaat ve yapı malzemeleri sektörü Sırbistan’da

Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğünde ve DAİB organizasyonunda Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’a yönelik inşaat ve yapı malzemeleri sektörel ticaret heyeti gerçekleştirildi.
B2B, firma ve pazar ziyareti endeksli olarak bir “Sektörel Ticaret Heyeti faaliyetine, Türkiye’nin farklı illerinden inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren üretici ihracatçı firmalardan oluşan 19 temsilci, 100’ü aşkın Sırbistan firmasıyla 400’e yakın ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi. Heyet bağlamında firma temsilcileri kurum ve saha ziyaretleri ile Belgrad’da yapımı devam eden Waterfront porjesi ana müteahhitlerinden GTP Engineering firmasının şantiyesini ziyaret edip, Sırbistan’da kullanılan inşaat malzemelerinin kalite ve standartlarını yerinde inceleme imkanı buldular. Akabinde DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver ve beraberindeki heyet Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy’u ve Ticaret Müşaviri Yasemin Yüce’yi ziyaret ederek Sırbistan’ın yatırım ve ticaret potansiyellerini değerlendirdi.
Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğünde ve DAİB organizasyonunda Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’a yönelik inşaat ve yapı malzemeleri sektörel ticaret heyeti gerçekleştirildi.

B2B, firma ve pazar ziyareti endeksli olarak bir “Sektörel Ticaret Heyeti faaliyetine, Türkiye’nin farklı illerinden inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren üretici ihracatçı firmalardan oluşan 19 temsilci, 100’ü aşkın Sırbistan firmasıyla 400’e yakın ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi.
Heyet bağlamında firma temsilcileri kurum ve saha ziyaretleri ile Belgrad’da yapımı devam eden Waterfront porjesi ana müteahhitlerinden GTP Engineering firmasının şantiyesini ziyaret edip, Sırbistan’da kullanılan inşaat malzemelerinin kalite ve standartlarını yerinde inceleme imkanı buldular.
Akabinde DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Tanrıver ve beraberindeki heyet Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy’u ve Ticaret Müşaviri Yasemin Yüce’yi ziyaret ederek Sırbistan’ın yatırım ve ticaret potansiyellerini değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.