DELEGE VE TEMSİLCİLERLE TOPLANTIDA BULUŞTU

EGE HABERLERİ 01.03.2023 - 10:26, Güncelleme: 01.03.2023 - 10:26 9882+ kez okundu.
 

DELEGE VE TEMSİLCİLERLE TOPLANTIDA BULUŞTU

Başkan Metin DURUR Yoğun gündemle Delege ve Temsilcilerle toplantıda buluştu.
Toplantıda avukatlarımız tarafından delege ve temsilcilerimize önümüzdeki süreçlerle ilgili bilgiler verildi. Metin DURUR ; Delege ve temsilcilerin görüşlerininde alındığı geniş katılımlı toplantıda STK Olarak süreci doğru yönetmek adına istişare mekanizmasının önemine ve bu anlamda herkesin görüşünün önemli olduğuna başarıya giden yolculuğumuz dada başarının ancak Delege ve Temsilcilerimizi önceleyerek görüşlerini dikkate alarak kararlarıda birlikte almaktan geçtiğini bundan önce olduğu gibi STK’ larımızı temsilci ve delegelerimiz ile birlikte yönetmeye devam edeceğiz dedi. Metin DURUR; konuşmasında Önümüzdeki süreçte mevki, makam, benlik  ve ben ne olacağım hastalığına yakalanmışlarla yolumuza devam etmeme kararı almış bulunuyoruz bizimle birlikte yürüyecek emek edecek arkadaşlar sütten ak sudan berrak olmalı dedi. Metin DURUR;  Cemiyetçilik hayatımızda geçmişten günümüze her zamana söylediğim gibi STK’ ların asıl sahipleri Temsilci ve Delegelerdir. Bizler bu dünyada yaptıklarımızı mezarda bulmayı mezarda bulduğumuzu ahirette ummayı heves ederek tam bir teslimiyetle inatla değil inançla insanımıza hizmet ediyoruz. Ve ayrıca gurur duyduğum başka bir konuda  burada bulunan bütün arkadaşlarımla ortak almış olduğumuz kararımız Ramazan ayı boyunca da Depremzedelerimize yardımlarımızı aralıksız sürdürme,  ihtiyaçlarını karşılama noktasında maddi imkanlarımızın tamamını depremzedelerimiz için  kullanma kararıdır hepinize şahsım adına teşekkür ediyor sizlerle bir kez daha gurur duyuyorum dedi.
Başkan Metin DURUR Yoğun gündemle Delege ve Temsilcilerle toplantıda buluştu.

Toplantıda avukatlarımız tarafından delege ve temsilcilerimize önümüzdeki süreçlerle ilgili bilgiler verildi. Metin DURUR ; Delege ve temsilcilerin görüşlerininde alındığı geniş katılımlı toplantıda STK Olarak süreci doğru yönetmek adına istişare mekanizmasının önemine ve bu anlamda herkesin görüşünün önemli olduğuna başarıya giden yolculuğumuz dada başarının ancak Delege ve Temsilcilerimizi önceleyerek görüşlerini dikkate alarak kararlarıda birlikte almaktan geçtiğini bundan önce olduğu gibi STK’ larımızı temsilci ve delegelerimiz ile birlikte yönetmeye devam edeceğiz dedi.

Metin DURUR; konuşmasında Önümüzdeki süreçte mevki, makam, benlik  ve ben ne olacağım hastalığına yakalanmışlarla yolumuza devam etmeme kararı almış bulunuyoruz bizimle birlikte yürüyecek emek edecek arkadaşlar sütten ak sudan berrak olmalı dedi.

Metin DURUR;

 Cemiyetçilik hayatımızda geçmişten günümüze her zamana söylediğim gibi STK’ ların asıl sahipleri Temsilci ve Delegelerdir. Bizler bu dünyada yaptıklarımızı mezarda bulmayı mezarda bulduğumuzu ahirette ummayı heves ederek tam bir teslimiyetle inatla değil inançla insanımıza hizmet ediyoruz.

Ve ayrıca gurur duyduğum başka bir konuda  burada bulunan bütün arkadaşlarımla ortak almış olduğumuz kararımız Ramazan ayı boyunca da Depremzedelerimize yardımlarımızı aralıksız sürdürme,  ihtiyaçlarını karşılama noktasında maddi imkanlarımızın tamamını depremzedelerimiz için  kullanma kararıdır hepinize şahsım adına teşekkür ediyor sizlerle bir kez daha gurur duyuyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.